Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Α.Σ. Βόλου- ΕΒΟΛ Νικ. Πρίντζο από την Δ.Α.Μ.
Τιμητική πλακέτα  στον πρόεδρο του Α.Σ. Βόλου- ΕΒΟΛ Νικ. Πρίντζο από την Δ.Α.Μ.

Τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Α.Σ. Βόλου- ΕΒΟΛ Νικ. Πρίντζο από την Δ.Α.Μ.

Τιμήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ. Βόλου κι ΕΒΟΛ ικ. Πρίντζος γι την προσφορά του – δωρεά εξοπλισμού στην ΟΠΚΕ, στο Τμήμ Δίωξης αρκωτικών και στην Ομάδα ΔΙΑΣ, σε σημερινή εκδήλωση, παρουσία αξιωματικών κι αστυνομικών υπαλλήλων της .
Ο διευθυντής της Ι. Τόλιας, ευχαρίστησε τον κ. Πρίντζο, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο που τον διακρίνει η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη  και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστούμε πρόεδρε, εκτός από τον εξοπλισμό και για την προσφορά προϊόντων της ΕΒΟΛ για το σύνολο των αστυνομικών στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης. Σας υποσχόμαστε ότι τα υλικά που ανιδιοτελώς προσφέρατε στην υπηρεσία θα αξιοποιηθούν στο μέγιστο από τις υπηρεσίες και θα συνδράμουν στην ασφάλεια των αστυνομικών που καθημερινά μοχθούν για την ασφάλεια των πολιτών».
Ο ταξίαρχος ευχήθηκε στον κ. Πρίντζο ο συνεταιρισμός το 2017 να είναι ακόμη πιο αποδοτικός, με περισσότερα κέρδη και περισσότερα χαμόγελα.
 Αντιφωνώντας ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ Νικ. Πρίντζος ευχαρίστησε την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας για την τιμητική εκδήλωση, τονίζοντας ότι η πατρίδα περνά την μεγαλύτερη οικονομική κρίση στην ιστορία της και ο αγροτικός κόσμος. Όπως είπε μεταξύ άλλων: « Σκεφτόμαστε τον καθημερινό αγώνα που δίνετε. Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσά σας. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας κι εύχομαι του χρόνου η Ελλάδα να καταφέρει να βγει στο ξέφωτο».
Ο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας πρόσφερε στον κ. Πρίντζο τιμητική πλακέτα, ενώ αναμνηστικό πρόσφερε στον κ. Πρίντζο και ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου Γ. Ντιζές.
Μάλιστα ο κ. Τόλιας συμπλήρωσε ότι η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας δεν είναι μόνο δέκτης δωρεών αλλά προσφέρει κιόλας. Εκτός από την προσφορά  τροφίμων σήμερα στην ΙΜΔ για τις ανάγκες των απόρων, στις 28 Δεκεμβρίου  θα διεξαχθεί μεταξύ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς θα συγκεντρωθούν χρήματα για τις Άσπρες Πεταλούδες .
Μετά την ολοκλήρωση της τιμητικής εκδήλωσης, η χορωδία του  2ου ΓΕΛ Ν.Ιωνίας ψυχαγώγησε  με τραγούδια τους παρευρισκόμε .
Να σημειωθεί ο Α.Σ. Βόλου και το ΕΒΟΛ προσέφεραν 20 κράνη και προσωπίδες μαζί με τα φίλτρα στην ΟΠΚΕ, πέντε κράνη για τους δικυκλιστές στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και στην Ομάδα ΔΙΑΣ 24 στολές, καλύμματα τριών αυτοκινήτων και τρεις υπολογιστές, συνολικής αξίας 45.000 ευρώ.
evol-astyn1
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση