Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τηλεφώνημα φάρσα για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου
Τηλεφώνημα φάρσα για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου

Τηλεφώνημα φάρσα για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί στο , καθώς υπήρξε για βόμβα, με να εκκενωθεί το κτίριο και η αστυνομία να προχωρήσει σε αποκλεισμό του χώρου, μέχρι να γίνει έλεγχος από τον αστυνομικό σκύλο.

Ειδικότερα άγνωστος τηλεφώνησε γύρω στις 11 στα γραφεία της εφς “”, λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος θα εκραγεί στις 12 ακριβώς. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε μεταξύ άλλων ο άγνωστος άνδρας που τηλεφώνησε από συσκευή με απόκρυψη, “μέλη ομάδας του Βόλου, προς ένδειξη συμπαράστασης στον κρατούμενο στις φυλακές Λάρισας, απεργό πείνας Σπύρο Χριστοδούλου, έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, στα Δικαστήρια Βόλου, και ο οποίος θα εκραγεί σε μία ώρα».

Αμέσως σήμανε στην Διεύθυνση Αστυνομίας ς, ώστε να γίνουν έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για πραγματική ή φάρσα.

Περιπολικά της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, με το κτίριο να εκκενώνεται γύρω στις 11:20, με τους δικαστές, τους υπαλλήλους, τους δικηγόρους και τον κόσμο να αποχωρεί με ψυχραιμία.

Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, απέκλεισαν την είσοδο του Μεγάρου και ενημέρωναν τον κόσμο που επιχειρούσε να εισέλθει ότι υπάρχει για βόμβα.

Αστυνομικός με σκύλο ανίχνευσης εκρηκτικών πραγματοποίησε έλεγχο στους χώρους του Μεγάρου, χωρίς ευτυχώς να εντοπίσει κάτι, και έτσι στις 12:30 ήρθε η λήξη συναγερμού.

Ο επέστρεψε στις αίθουσες για να συνεχιστούν οι δίκες, καθώς σήμερα συνεδρίαζε το Μονομελές και το Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση