Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Tη ζωή του στο τιμόνι άφησε 63χρονος Βολιώτης, επαγγελματίας οδηγός
Tη ζωή του στο τιμόνι άφησε 63χρονος Βολιώτης, επαγγελματίας οδηγός

Tη ζωή του στο τιμόνι άφησε 63χρονος Βολιώτης, επαγγελματίας οδηγός

Tη ζωή του στο τιμόνι  άφησε  63χρονος  Βολιώτης , επαγγελματίας ,  όταν το βαρύ όχημα που οδηγούσε και μετέφερε σωλήνες, βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε τσιμεντένια κολόνα.

Πρόκειται για τον Νικόλαo Σαρρή, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα,  όταν το γνωστής μεταφορικής εταιρίας του Βόλου, που οδηγούσε με κατεύθυνση τον Βόλο, μετά από τροχαίο κατέληξε σε τσιμεντένια κολόνα στην εθνική οδό Αθηνών – ς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το δυστύχημα έγινε στις 4.00 το απόγευμα, στο 65,5 χλμ. της ΑΘΕ, πριν το Σχηματάρι, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο έκανε αναστροφή, με αποτέλεσμα το του μετέφερε σωλήνες στο Βόλο και ακολουθούσε, να πέσει πάνω του και να βγει εκτός πορείας, στη συνέχεια να χτυπήσει στις προστατευτικές μπάρες και να καταλήξει σε τσιμεντένια κολόνα, με αποτέλεσμα το φορτηγό αυτοκίνητο να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Αποτέλεσμα του δυστυχήματος ήταν να ανασυρθεί νεκρός από τους πυροσβέστες ο άτυχος 63χρονος , σοβαρά τραυματίας ο οδηγός του προπορευόμενου αυτοκινήτου, ενώ λόγω των σωλήνων που έπεσαν στο δρόμο ένα ακόμη αυτοκίνητο έπεσε πίσω  από το φορτηγό.

Στο σημείο πήγαν της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ς, πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό των δύο οδηγών και του ΕΚΑΒ, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία στο της εθνικής οδού προς , για περίπου δύο ώρες, ώστε να απομακρυνθούν τα τρακαρισμένα οχήματα και να καθαρίσει το οδόστρωμα από τις σωλήνες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση