Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τη ζωή του στην άσφαλτο άφησε 25χρονος Αλμυριώτης, μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο
Τη ζωή του στην άσφαλτο άφησε 25χρονος Αλμυριώτης, μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο

Τη ζωή του στην άσφαλτο άφησε 25χρονος Αλμυριώτης, μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο

γικό θάντο βρήκε στην άσφαλτο ο 25χρονος Αλμυριώτης Πάνος Γιάννας , μετά από του Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε,  με αγριογούρουνο.

Το δυστύχημα έγινε χθες βράδυ, στην οδό Βόλου – Φαρσάλων, στο ύψος των Μικροθηβών. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος Πάνος Γιάννας από τον Αλμυρό, προσέκρουσε σε αγριογούρουνο που βρίσκονταν σε ημιθανή κατάσταση στο οδόστρωμα στο ρεύμα του, αφού προηγουμένως το ζώο είχε χτυπηθεί από άλλο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα .

Σύμφωνα με όσα έγιναν επιπλέον γνωστά, τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 25/11/2022, στις Μικροθήβες Μαγνησίας, έγινε θανατηφόρο δυστύχημα. Συγκεκριμένα, στο 22ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Βόλου – Φαρσάλων (ρεύμα προς Βόλο), Ι.Χ.Ε. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε ημεδαπός 25 ετών, κάτοικος Αλμυρού, συγκρούστηκε με ημιθανές αγριογούρουνο το οποίο λίγο νωρίτερα είχε τραυματισθεί από άλλο διερχόμενο επιβατηγό όχημα το οποίο κινούταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (προς Φάρσαλα) και οδηγούμενο από ημεδαπή 40 ετών η οποία κατά την πρόσκρουσή της με το ζώο, δεν τραυματίσθηκε, πλην των υλικών ζημιών του οχήματός της.
Το όχημα του 25χρονου, εξετράπη δεξιά της ς του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια ράμπα και ανετράπη στο οδόστρωμα με το θανάσιμο τραυματισμό του.
Τα προαναφερόμενα επιβατηγά οχήματα, δεν ήρθαν μεταξύ τους σε επαφή.
Η σορός του 25χρονου μεταφέρθηκε με Σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο .

Παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ τα ακριβή αίτια του υ δυστυχήματος, ερευνώνται και ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση