Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τη Δευτέρα αναμένεται η παράδοση διαπιστωτικής πράξης για την αργία του Αχ. Μπέου
Τη Δευτέρα αναμένεται η παράδοση διαπιστωτικής πράξης για την αργία του Αχ. Μπέου

Τη Δευτέρα αναμένεται η παράδοση διαπιστωτικής πράξης για την αργία του Αχ. Μπέου

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να επιδοθεί η διαπιστωτική πράξη της ς του δημάρχου Αχ. Μπέου, που υπέγραψε ο γ.γ. ς Διοίκησης Ηλ. Τσέλιγκας από τις 2 Δεκεμβρίου, καθώς έγινε προσπάθεια επίδοσης του συστημένου εγγράφου χθες και σήμερα το πρωί, αλλά το έγγραφο δεν παραλήφθηκε και η απάντηση του Δήμου ήταν ότι απουσιάζει η αρμόδια υπάλληλος που παραλαμβάνει την αλληλογραφία.

Υπηρεσιακός παράγοντας, είπε πως έγινε προσπάθεια ς της αλληλογραφίας από τα , χθες και σήμερα το πρωί, αλλά η απάντηση από το Δήμο ήταν ότι λείπει η αρμόδια υπάλληλος που παραλαμβάνει την αλληλογραφία.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή Εσωτερικής Λειτουργίας στην Κώστα Παππά, που αναπληρώνει τον κ. Τσέλιγκα, ο οποίος απουσιάζει με άδεια, η διαπιστωτική πράξη ς του δημάρχου υπογράφηκε στις 2 Δεκεμβρίου και απεστάλη την επόμενη μέρα στο Διοικητικό – Οικονομικό Τμήμα της ς και από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, στάλθηκε στα με συστημένη επιστολή και κοινοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών και στον γ.γ. Δημόσιας Διοίκησης Κώστα Πουλάκη.

Τα ΕΛΤΑ, σε συνεννόηση που είχαν με την Αποκεντρωμένη, θα παραδώσουν τη διαπιστωτική πράξη για την αργία από το αξίωμα του δημάρχου τη Δευτέρα το πρωί, οπότε και θα βρίσκεται στην της η αρμόδια υπάλληλος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση