Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Τη Δευτέρα αναμένεται η παράδοση διαπιστωτικής πράξης για την αργία του Αχ. Μπέου
Τη Δευτέρα αναμένεται η παράδοση διαπιστωτικής πράξης για την αργία του Αχ. Μπέου

Τη Δευτέρα αναμένεται η παράδοση διαπιστωτικής πράξης για την αργία του Αχ. Μπέου

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να επιδοθεί η διαπιστωτική πράξη της αργίας του δημάρχου Αχ. Μπέου, που υπέγραψε ο γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηλ. Τσέλιγκας από τις 2 Δεκεμβρίου, καθώς έγινε προσπάθεια επίδοσης του συστημένου εγγράφου χθες και σήμερα το πρωί, αλλά το έγγραφο δεν παραλήφθηκε και η απάντηση του Δήμου ήταν ότι απουσιάζει η αρμόδια που παραλαμβάνει την αλληλογραφία.

Υπηρεσιακός παράγοντας, είπε πως έγινε προσπάθεια παράδοσης της αλληλογραφίας από τα , χθες και σήμερα το πρωί, αλλά η απάντηση από το Δήμο ήταν ότι λείπει η αρμόδια που παραλαμβάνει την αλληλογραφία.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή Εσωτερικής Λειτουργίας στην Κώστα Παππά, που αναπληρώνει τον κ. Τσέλιγκα, ο οποίος απουσιάζει με , η διαπιστωτική πράξη αργίας του δημάρχου υπογράφηκε στις 2 Δεκεμβρίου και απεστάλη την επόμενη μέρα στο Διοικητικό – Οικονομικό Τμήμα της Αποκεντρωμένης και από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, στάλθηκε στα με συστημένη και κοινοποιήθηκε στο και στον γ.γ. Δημόσιας Διοίκησης Κώστα Πουλάκη.

Τα ΕΛΤΑ, σε συνεννόηση που είχαν με την Αποκεντρωμένη, θα παραδώσουν τη διαπιστωτική πράξη για την από το αξίωμα του δημάρχου τη Δευτέρα το πρωί, οπότε και θα βρίσκεται στην της η αρμόδια υπάλληλος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξουδετερώθηκαν πέντε #οβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις Πλάκες #οβίδες - https://t.co/pzKnc3oxwG -

  • Γ. Καραμάνος: «Χρυσή ευκαιρία ΤΩΡΑ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος» - https://t.co/rccgl8nmJV… -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/ZcY5zyNXCB -

"Αλιεύοντας" την είδηση