Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Θύμα δολοφονίας 75χρονη στη Νέα Ιωνία
Θύμα δολοφονίας 75χρονη στη Νέα Ιωνία

Θύμα δολοφονίας 75χρονη στη Νέα Ιωνία

Θύμ ς έπεσε η 75χρονη Ευθλία Αβραμίδου-Αλεξούλη στη Ν.Ιωνία που αγνοούνταν από προχθές το πρωί οπότε έφυγε για να πάει για ψώνια.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή με 20 μαχαιριές σε αποθήκη υπογείου πολυκατοικίας στην οδό Καζανάκι και φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο και στον λαιμό. Δολοφόνος φέρεται να είναι ο 39χρονος βαφτισιμιός της που είναι γνωστός στην  Αστυνομία για υποθέσεις εκβιασμού.

Η 75χρονη διέμενε σε διαμέρισμα α' ορόφου σε πολυκατοικία στην περιοχή Καζανάκι και προχθές το πρωί θα πήγαινε για ψώνια ωστόσο σήμερα το μεσημέρι, βρέθηκε νεκρή σε μία τος σε πάπλωμα σε αποθήκη υπογείου στην πολυκατοικία όπου διέμενε.

Η 68χρονη αδερφή της άτυχης γυναίκας, ειδοποίησε χθες την Αστυνομία ότι είχε εξαφανιστεί η αδερφή της και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Η άτυχη γυναίκα διέμενε με τον 47χρονο γιό της ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ πριν χρόνια είχε φύγει από τη ζωή ο μεγαλύτερος γιός της.

Μετά από ενδελεχείς έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σήμερα το μεσημέρι, η 75χρονη Ευθαλία Αβραμίδου-Αλεξούλη βρέθηκε νεκρή από τους αστυνομικούς στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Στο σημείο, μετέβη η αδερφή της που διαμένει σε άλλη περιοχή του Βόλου και σοκαρισμένη προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί.

Η γυναίκα ήταν μαχαιρωμένη κι έφερε τραύματα σύμφωνα με πληροφορίες, σε όλη την αριστερή της πλευρά και στο λαιμό.

Η , αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, έχει ταυτοποιήσει τον δράστη. Πρόκειται για έναν 39χρονο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της 75χρονης και η σύλληψή του αποτελεί θέμα χρόνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο δράστης, σκότωσε την άτυχη 75χρονη στο σπίτι της και χρησιμοποιώντας πάπλωμα από το σπίτι την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Τα κίνητρα της ς, φέρεται να είναι οικονομικά, καθώς η άτυχη γυναίκα ήταν ευκατάστατη και είχε περιουσία σε ακίνητα και μετρητά.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί.

Η σορός της 75χρονης μεταφέρθηκε στο και τη Δευτέρα θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκρο στη Λάρισα, ενώ προανάκριση διενεργεί η .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση