Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Θύμα απάτης νεαρός Βολιώτης στο διαδίκτυο
Θύμα απάτης νεαρός Βολιώτης στο διαδίκτυο

Θύμα απάτης νεαρός Βολιώτης στο διαδίκτυο

Θύμα απάτης έπεσε 25χρονος Βολιώτης από δύο Θεσσαλονικείς 23 και 24 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Τον Μάρτιο του 2018 ο 23χρονος στο διαδίκτυο δημοσίευσε αγγελία που διέθετε προς πώληση  κάρτα γραφικών H/Y. Ο 25χρονος ανταποκρίθηκε στην αγγελία και ο 23χρονος ζήτησε από τον Βολιώτη να καταβάλλει 520 σε λογαριασμό με δικαιούχο τον 24χρονο.
Ο 25χρονος κατέθεσε τα ωστόσο δεν του εστάλη ποτέ η κάρτα γραφικών.

Ο ίδιος κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και μετά από έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν οι , δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

Εκτελούσαν εργασίες 
Εν τω μεταξύ, για του συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Βόλου πέντε άτομα: τέσσερις Έλληνες ηλικίας 42, 56, 51, 55 ετών και 45χρονος Αλβανός.
Οι συλληφθέντες κατελήφθησαν στη Ν.Ιωνία σε νεοανεγερθείσα  οικοδομή να “ρίχνουν” μπετά ανέγερσης κλιμακοστασίου, στερούμενοι σχετικής οικοδομικής ς.
Κατασχέθηκαν η μπετονιέρα και η αντλία σκυροδέματος.
Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας συνελήφθη 31χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νομίμων εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί .
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση