Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Θύμα απάτης νεαρός Βολιώτης στο διαδίκτυο
Θύμα απάτης νεαρός Βολιώτης στο διαδίκτυο

Θύμα απάτης νεαρός Βολιώτης στο διαδίκτυο

Θύμα απάτης έπεσε 25χρονος Βολιώτης από δύο Θεσσαλονικείς 23 και 24 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας .
Τον Μάρτιο του ο 23χρονος στο διαδίκτυο δημοσίευσε αγγελία που διέθετε προς πώληση  κάρτα γραφικών H/Y. Ο 25χρονος ανταποκρίθηκε στην αγγελία και ο 23χρονος ζήτησε από τον Βολιώτη να καταβάλλει 520 ευρώ σε λογαριασμό με δικαιούχο τον 24χρονο.
Ο 25χρονος κατέθεσε τα χρήματα ωστόσο δεν του εστάλη ποτέ η κάρτα γραφικών.

Ο ίδιος κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας και μετά από έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε για απάτη.

Εκτελούσαν εργασίες 
Εν τω μεταξύ, για του ΓΟΚ συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου πέντε άτομα: τέσσερις Έλληνες ηλικίας 42, 56, 51, 55 ετών και 45χρονος Αλβανός.
Οι συλληφθέντες κατελήφθησαν στη .Ιωνία σε νεοανεγερθείσα  να “ρίχνουν” μπετά ανέγερσης κλιμακοστασίου, στερούμενοι σχετικής οικοδομικής άδειας.
Κατασχέθηκαν η μπετονιέρα και η αντλία σκυροδέματος.
Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας συνελήφθη 31χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νομίμων εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.
"Αλιεύοντας" την είδηση