Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Θύμα απάτης 87χρονη στην Αγριά
Θύμα απάτης 87χρονη στην Αγριά

Θύμα απάτης 87χρονη στην Αγριά

Θύμα απάτης έπεσε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αγριά 8, από άγνωστο που προσποιήθηκε τον τεχνικό της ΔΕΗ και της πήρε 9.000 € σε χαρτονομίσματα των 50 €.

Σύμφωνα με την που έγινε στην Αστυνομία, το μεσημέρι της Δευτέρας άγνωστος χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της ηλικιωμένης, είπε ότι έχει μιλήσει με την κόρη της, διαπιστώθηκε διαρροή ρεύματος στο .

Η του άνοιξε μπήκε στο , προσποιήθηκε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με την κόρη της και της ζήτησε να βγάλει τα χρήματα που είχε για να μην πάρει το και καούν.

Η 8, έψαξε στο σπίτι έβαλε σε μια πετσέτα τα χρήματα τα άφησε στην κρεβατοκάμαρα και επέστρεψε στο δωμάτιο που βρισκόταν ο άγνωστος , ο οποίος της ζήτησε να ανοίξει τα φώτα του σπιτιού, στιγμή που εκμεταλλεύτηκε για να αρπάξει την πετσέτα με τα χρήματα και να εξαφανιστεί.

Η αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για , μετά από περίπου μια ώρα και ενημέρωσε την κόρη της που κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασθενής σεισμική δόνηση βόρεια του Βόλου #Ασθενήςσεισμικήδόνηση - https://t.co/rpTq5HIRqx -

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

"Αλιεύοντας" την είδηση