Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Θηλιά θανάτου για 28χρονο ανεργία και τραυματισμός
Θηλιά θανάτου για 28χρονο ανεργία και τραυματισμός

Θηλιά θανάτου για 28χρονο ανεργία και τραυματισμός

Η και τα προτα που του “κληρονόμησε” τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα προ μερικών χρόνων, ήταν η αιτία ένας 28χρονος να βάλει τέρμα στη ζωή του χθες το απόγευμα, μερικά από το σπίτι που διέμενε, στο 5ο χλμ. του δρόμου Αγριάς Δράκειας, στη θέση «Ταράτσες».

Τον αυτόχειρα βρήκε απαγχονισμένο, σε απόσταση 10 μέτρων από το σπίτι του, ο του, στις 7 το απόγευμα, ενώ η Αστυνομία, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ς, παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Ο άτυχος νεαρός, που ήταν άνεργος, προ περίπου πέντε χρόνων τραυματίστηκε σε ατύχημα με μοτοσικλέτα, κάτι που είχε αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει προτα με τα κάτω άκρα, ενώ οι γιατροί του είχαν τοποθετήσει λάμα και στη μέση.

Φαίνεται ότι τα προβλήματα αυτά, σε συνδυασμό με την , του δημιούργησαν προβλήματα και τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημά του, σήμερα το απόγευμα, περίπου 10 από το σπίτι, όπου διέμενε με τους και τα άλλα εννιά του.
Πήρε λοιπόν ένα σχοινί και αφού έφτιαξε βρόγχο, το πέρασε σε κλαδί ύψους 2,5 μ. περίπου σε μια μουριά και, αφού πάτησε σε τσιμεντόλιθο – το οποίο στη συνέχεια έριξε με το πόδι του – πέρασε το βρόγχο στο λαιμό και έθεσε τέλος στη ζωή του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση