Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Θηλιά θανάτου για 28χρονο ανεργία και τραυματισμός
Θηλιά θανάτου για 28χρονο ανεργία και τραυματισμός

Θηλιά θανάτου για 28χρονο ανεργία και τραυματισμός

Η και τα προβλήματα που του “κληρονόμησε” με μοτοσικλέτα προ μερικών χρόνων, ήταν η αιτία ένας 28χρονος να βάλει τέρμα στη του χθες το απόγευμα, μερικά μέτρα από το σπίτι που διέμενε, στο 5ο χλμ. του δρόμου Αγριάς Δράκειας, στη θέση «Ταράτσες».

Τον αυτόχειρα βρήκε απαγχονισμένο, σε απόσταση 10 μέτρων από το σπίτι του, ο πατέρας του, στις 7 το απόγευμα, ενώ η Αστυνομία, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, παρήγγειλε – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Ο άτυχος , που ήταν άνεργος, προ περίπου πέντε χρόνων τραυματίστηκε σε ατύχημα με μοτοσικλέτα, κάτι που είχε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τα κάτω άκρα, ενώ οι του είχαν τοποθετήσει λάμα και στη μέση.

Φαίνεται ότι τα προβλήματα αυτά, σε συνδυασμό με την , του δημιούργησαν προβλήματα και τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημά του, σήμερα το απόγευμα, περίπου 10 μέτρα από το σπίτι, όπου διέμενε με τους γονείς και τα άλλα εννιά του.
Πήρε λοιπόν ένα σχοινί και αφού έφτιαξε βρόγχο, το πέρασε σε κλαδί ύψους 2,5 μ. περίπου σε μια μουριά και, αφού πάτησε σε τσιμεντόλιθο – το οποίο στη συνέχεια έριξε με το πόδι του – πέρασε το βρόγχο στο λαιμό και έθεσε τέλος στη του.

"Αλιεύοντας" την είδηση