Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Θετικός ο Γ. Κατρούγκαλος για ένταξη του Βόλου στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας
Θετικός ο Γ. Κατρούγκαλος για ένταξη του Βόλου στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

Θετικός ο Γ. Κατρούγκαλος για ένταξη του Βόλου στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

Θετική  είναι η πρόταση του Υπουργού Εργασίας Γ. Κατρούγκαλου  ώστε να ενταχθεί ο Βόλος στο  πρόγραμμα  κοινωφελούς εργασίας από το οποίο πρόγραμμα αρχικά εξαιρέθηκε.

Αυτό προέκυψε κατά τη σημερινή  συνάντηση στελεχών του Υπουργείου Εργασίας, βουλευτών του και άλλων εμπλεκομένων προκειμένου να βρεθεί λύση.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ειπώθηκε ότι ναι μεν χρησιμοποιήθηκε από την κα. Αντωνοπούλου μια δεδομένη μέθοδος βάσης στοιχείων του 2011, όμως μέχρι το 2016 έχουν μεσολαβήσει πολλά που έχουν επιδεινώσει ραγδαία τις συνθήκες στο Βόλο και τη γενικότερα.

Στα υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Εργασίας και στην αρμόδια αναπληρώτρια υπουργό δόθηκαν όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία πιστοποιούν ότι τα τελευταία χρόνια ο Βόλος αντιμετωπίζει ίσως και το μεγαλύτερο θέμα ανεργίας σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας.

Με βάση αυτό μελετάται πολύ σοβαρά ο Βόλος να συμπεριληφθεί στη των ωφελουμένων.

Επίσης γίνονται προσπάθειες ώστε ο Βόλος να ενταχθεί σε ένα ακόμη πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, με πεντάμηνη διάρκεια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βίντεο από τα επεισόδια στην #ΑΣΟΕΕ #ΑΣΟΕΕ - https://t.co/gHj7tsqhQW -

  • Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη #ηλεκτρονικήαπάτη - https://t.co/goMa8VHFKP -

  • Συνελήφθη μητέρα στη Ν. Ιωνία γιατί δεν στέλνει τα παιδιά της σχολείο - https://t.co/OPPRrfLwTH -

"Αλιεύοντας" την είδηση