Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Θετικοί στον κορωναϊό 21 μαθητές και πέντε εκπαιδευτικοί στη Μαγνησία
Θετικοί στον κορωναϊό 21 μαθητές και πέντε εκπαιδευτικοί στη Μαγνησία

Θετικοί στον κορωναϊό 21 μαθητές και πέντε εκπαιδευτικοί στη Μαγνησία

Θετικοί στον κορωνϊό μετά το self test που έκναν χθες βρέθηκαν 21 ές και πέντε εκπαιδευτικοί και ενημέρωσαν σχετικά τη διεύθυνση των σχολείων, ενώ υπήρξαν και επτά αρνητές ές του self test, οι οποίοι δεν προσήλθαν για μάθημα, σύμφωνα με στοιχεία της Β'/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Ωστόσο σήμερα μαθητές και εκπαιδευτικοί επανήλθαν στα σχολεία  με γραπτές υπεύθυνες δηλώσεις ότι έκαναν το shelf test , μετά από τις του Πάσχα αλλά και την τηλεκπαίδευση για μήνες λόγω των μέτρων για την διασπορά του Sars2 – .

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο προϊστάμενος Β'/θμιας Εκπαίδευσης Σταχτέας μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου. Επιπλέον τόνισε ότι το πρόβλημα προκλήθηκε λόγω του ότι η πλατφόρμα που δηλώνονται τα self tests δεν λειτουργούσε χθες για μεγάλο διάστημα.

“Πήραμε οδηγία από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης που αποστείλαμε στα σχολεία χθες αργάτ ο βράδυ. Οι εκπαιδευτικοί μπορούσαν να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι έγινε το self test και ήταν αρνητικό, το ίδιο και οι γονείς των . Αυτό βέβαια μόνο για σήμερα. Μάθαμε ότι μετά τα μεσάνυχτα η πλατφόρμα λειτούργησε τη νύχτα και το πρωί επίσης πριν το , αλλά ήταν δύσκολο να μπουν όλοι το πρωί και να κάνουν εκτύπωση. Έτσι με μια απλή υπεύθυνη δήλωση προσήλθαν και αυτό έγινε σε μεγάλο βαθμό”.

Σήμερα σε Γυμνάσια της Μαγνησίας περιοδεύει η υφ Παιδείας Ζέττα Μάκρη συνοδευόμενη από τον κ. Σταχτέα και συζητά με εκπαιδευτικούς και μαθητές για θέματα τους αφορούν αλλά και για τα self tests.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση