Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Θετικό στον κορωναϊό το ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα
Θετικό στον κορωναϊό το ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα

Θετικό στον κορωναϊό το ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα

Άλλα δύο θετικά κρούσματα στον κορωναϊό προέκυψαν στο Βόλο.

Πρόκειται για την  25χρονη και τον 26χρονο , οι οποίοι πρόσφατα επέστρεψαν από τη Γερμανία , σπάζοντας  την καραντίνα  και ήρθαν σε επαφή με την 30χρονη έγκυο Βολιώτισσα και τον γυμναστή σύζυγό της.

Το ζευγάρι νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στο Πανεπιστημιακό Λάρισας σε θαλάμους αρνητικής πίεσης.

Πλέον ξεκίνησε μεγάλη ιχνηλάτηση των δικών τους επαφών, προκειμένου να γίνει περιορισμός της διασποράς του ιού.

Η

Με αφορμή τα πρόσφατα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 στην πόλη του Βόλου, η προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για όλους μας, σε μια εποχή απόλυτης προσαρμογής στα νέα δεδομένα της ζωής μας και της καθημερινότητάς μας, βλέπουμε ξεκάθαρα την υπευθυνότητα που επιδεικνύουν δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, όπως είναι τα νοσοκομεία, οι κλινικές, το ιατρικό και του Νομού , δείχνοντας απόλυτη επαγγελματική ευσυνειδησία.

Με αφορμή τα πρόσφατα στην πόλη μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημόσιους, αλλά και ιδιωτικούς υγειονομικούς φορείς της πόλης μας, που εξ' αρχής προσαρμόστηκαν στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας και στάθηκαν στην πρώτη γραμμή αυτής της σκληρής μάχης απέναντι στον αόρατο αλλά όχι ανίκητο εχθρό. 

Νοσηλευτές και  νοσηλεύτριες, γιατροί, εργαστηριακοί , βοηθητικό προσωπικό που με  ηρωισμό και αντοχή, στέκονται στη θέση τους και σηκώνουν μεγάλο βάρος και ευθύνη σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΕΚΑΒ, μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ την κλινική «ΆΝΑΣΣΑ» που με επαγγελματικούς χειρισμούς, τηρώντας στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενήργησε άμεσα, γρήγορα, διακριτικά, προστατεύοντας ασθενείς, εργαζόμενους και ιδιώτες, προς όφελος της δημόσιας ς.

Με τη συν όλων μας και την πειθαρχία που πρέπει να επιδείξουμε, τηρώντας τα που μας προτείνονται να λάβουμε, θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί από αυτή τη μάχη, στην οποία ρίχθηκε από την πρώτη στιγμή το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, στο οποίο πρέπει να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση