Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Θετικό στον κορωναϊό το ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα
Θετικό στον κορωναϊό το ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα

Θετικό στον κορωναϊό το ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα

Άλλα δύο θετικά κρούσματα στον κορωναϊό προέκυψαν στο Βόλο.

Πρόκειται για την  25χρονη και τον 26χρονο , οι οποίοι πρόσφατα επέστρεψαν από τη Γερμανία , σπάζοντας  την καραντίνα  και ήρθαν σε επαφή με την 30χρονη έγκυο Βολιώτισσα και τον γυμναστή σύζυγό της.

Το ζευγάρι νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας σε θαλάμους αρνητικής πίεσης.

Πλέον ξεκίνησε μεγάλη ιχνηλάτηση των δικών τους επαφών, προκειμένου να γίνει περιορισμός της διασποράς του ιού.

Η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ

Με αφορμή τα πρόσφατα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 στην πόλη του Βόλου, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για όλους μας, σε μια εποχή απόλυτης προσαρμογής στα νέα δεδομένα της ζωής μας και της καθημερινότητάς μας, βλέπουμε ξεκάθαρα την υπευθυνότητα που επιδεικνύουν δημόσιοι και ιδιωτικοί , όπως είναι τα , οι κλινικές, το ιατρικό και του Νομού Μαγνησίας, δείχνοντας απόλυτη επαγγελματική ευσυνειδησία.

Με αφορμή τα πρόσφατα κρούσματα κορωναϊού στην πόλη μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημόσιους, αλλά και ιδιωτικούς υγειονομικούς της πόλης μας, που εξ’ αρχής προσαρμόστηκαν στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας και στάθηκαν στην πρώτη γραμμή αυτής της σκληρής μάχης απέναντι στον αόρατο αλλά όχι ανίκητο εχθρό. 

Νοσηλευτές και  νοσηλεύτριες, , εργαστηριακοί , βοηθητικό προσωπικό που με  ηρωισμό και αντοχή, στέκονται στη θέση τους και σηκώνουν μεγάλο βάρος και ευθύνη σε , Κέντρα Υγείας, ΕΚΑΒ, μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ την κλινική «ΆΝΑΣΣΑ» που με επαγγελματικούς χειρισμούς, τηρώντας στο ακέραιο το πρωτόκολλο, ενήργησε άμεσα, γρήγορα, διακριτικά, προστατεύοντας ασθενείς, εργαζόμενους και ιδιώτες, προς όφελος της δημόσιας υγείας.

Με τη όλων μας και την πειθαρχία που πρέπει να επιδείξουμε, τηρώντας τα μέτρα που μας προτείνονται να λάβουμε, θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί από αυτή τη μάχη, στην οποία ρίχθηκε από την πρώτη στιγμή το ιατρικό και της χώρας, στο οποίο πρέπει να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση