Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Θετικοί στον κορωναϊό 30χρονη βολιώτισσα και ο σύζυγός της
Θετικοί στον κορωναϊό 30χρονη βολιώτισσα και ο σύζυγός της

Θετικοί στον κορωναϊό 30χρονη βολιώτισσα και ο σύζυγός της

Θετική στο τεστ κορωναϊού είναι μια 30χρονη βολιώτισσα , καθώς και ο σύζυγός της , προπονητής σε ακαδημία ποδοσφαίρου μετά το αποτέλεσμα του τέστ.

Η νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού και σε κατάσταση ς, εισήχθη χθες στο Πανεπιστημιακό στη Λάρισα, αφού παρουσίασε προχθές συμτα πυρετού.

Αρχικά πήγε  σε ιδιωτική κλινική του Βόλου, προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ διάγνωσης κορωναϊού. Το αποτέλεσμα  του  τεστ  βγήκαν θετικά.

Επίσης, χθες, πυρετό ανέβασε και ο σύζυγος της 30χρονης, ο οποίος επίσης υποβλήθηκε σε τεστ, αλλά το αποτέλεσμα και για τον ίδιο βγήκε θετικό .

H 30χρονη νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό , ενώ ο σύζυγός της είχε τεθεί σε καραντίνα από τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού, αλλά και ο ίδιος  θα νοσηλευτεί σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Το ζευγάρι φέρεται να ήρθε σε επαφή με άτομα που πρόσφατα  επέστρεψαν από το εξωτερικό, τα οποία-  σύμφωνα με δήλωσή τους-  υποβλήθηκαν προληπτικά σε έλεγχο  και το αποτέλεσμα ήταν  αρνητικό.

Να σημειωθεί πως  η Επιτροπή λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού σε με τον ΕΟΔΥ ξεκίνησαν την ιχνηλάτηση των επαφών της 30χρονης, προκειμένου να έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους.

Σε καραντίνα τέθηκαν οι και τα πεθερικά της 30χρονης. Η μεν μητέρα της που εργάζεται στο Βόλου ( και ΔΟΥ Βόλου δεν λειτουργούν αύριο λόγω απολύμανσης)  και τα πεθερικά της που είναι δάσκαλοι σε της Νέας Ιωνίας, που κι εκεί θα γίνει απολύμανση, ενώ δεν θα λειτουργήσει και η Ακαδημία που εργάζεται ο σύζυγος της 30χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που έσπασε την καραντίνα κι επέστρεψε από τη Γερμανία, προσκάλεσε και συναντήθηκε με το ζευγάρι στην Καλαμπάκα όπου πήγαν και σε τσιπουράδικο της περιοχής, ενώ και το ζευγάρι φέρεται να έσπασε την καραντίνα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση