Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Θετικά τα πρώτα δείγματα της Λευκής Νύχτας στο Βόλο
Θετικά τα πρώτα δείγματα της Λευκής Νύχτας στο Βόλο

Θετικά τα πρώτα δείγματα της Λευκής Νύχτας στο Βόλο

Το εγχείρημ της Λευκής Νύχτς πήγε καλά σε γενικές γραμμές απόψε στο Βόλο, αφού εκατοντάδες κόσμου κάθε ηλικίας ξεχύθηκε στους ς της πόλης, βόλταρε, βρέθηκε με γνωστούς και φίλους, επικοινώνησε , απόλαυσε μουσικά σχήματα και  άλλα δρώμενα, ενώ κάποιοι συνδύασαν  το βράδυ του Σαββάτου-εκμεταλλευόμενοι την περίοδο εκπτώσεων- κι έκαναν  τις αγορές τους.

Η ηλεκτρονική εφ βρέθηκε στην οδό Ερμού και όχι μόνο κι απαθανάτισε τη που για να εδραιωθεί χρειάζεται να γίνουν πολλά ακόμη  και βεβαίως δεν θα πρέπει να μείνει ως μια νύχτα της «αρπαχτής».

Ο  κόσμος πάντως έδειχνε να το ευχαριστιέται , οι δρόμοι είχαν και οι άνθρωποι διάθεση, στον απόηχο του Καλοκαιριού, αλλά μένει να φανεί αν αυτό απέδωσε στην αγορά.

Όσοι κυκλοφόρησαν το βράδυ απήλαυσαν , μουσικές συναυλίες, γεύσεις κ.ά.

Επίκεντρο των events ήταν η Πλατεία Πανεπιστημίου και οι δρόμοι: Δημητριάδος- Λώρη, Ερμού – Τοπάλη, Σπ. Σπυρίδη- Σωκράτους, Δημητριάδος- Αγ. Νικολάου, 28ης Οκτωβρίου-Δον Δαλεζίου, Ερμού-  Ροζού, Αντωνοπούλου- Σωκράτους, Ερμού- Αγ. Νικολάου, Κ. Καρτάλη –Σωκράτους και Στοά Ματσάγγου.

Το δικό τους ηχόχρωμα έδωσαν για ακόμη μια φορά οι Caracatu που ξεσήκωσαν με τους ήχους τους τους ανθρώπους κατά μήκος της αγοράς , πλαισιωμένοι από χορευτές και χορεύτριες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση