Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Θετικά τα πρώτα δείγματα της Λευκής Νύχτας στο Βόλο
Θετικά τα πρώτα δείγματα της Λευκής Νύχτας στο Βόλο

Θετικά τα πρώτα δείγματα της Λευκής Νύχτας στο Βόλο

Το εγχείρημα της Λευκής Νύχτας πήγε καλά σε γενικές γραμμές απόψε στο Βόλο, αφού εκατοντάδες κόσμου κάθε ηλικίας ξεχύθηκε στους ς της πόλης, βόλταρε, βρέθηκε με γνωστούς και φίλους, επικοινώνησε , απόλαυσε μουσικά σχήματα και  άλλα δρώμενα, ενώ κάποιοι συνδύασαν  το βράδυ του Σαββάτου-εκμεταλλευόμενοι την περίοδο εκπτώσεων- κι έκαναν  τις αγορές τους.

Η ηλεκτρονική pagasitikosnews.com βρέθηκε στην οδό Ερμού και όχι μόνο κι απαθανάτισε τη που για να εδραιωθεί χρειάζεται να γίνουν πολλά ακόμη  και βεβαίως δεν θα πρέπει να μείνει ως μια νύχτα της «αρπαχτής».

Ο   πάντως έδειχνε να το ευχαριστιέται , οι δρόμοι είχαν και οι άνθρωποι διάθεση, στον απόηχο του Καλοκαιριού, αλλά μένει να φανεί αν αυτό απέδωσε στην αγορά.

Όσοι κυκλοφόρησαν το βράδυ απήλαυσαν χορευτικά, μουσικές συναυλίες, γεύσεις κ.ά.

Επίκεντρο των events ήταν η Πλατεία και οι δρόμοι: - Λώρη, Ερμού – Το, - Σωκράτους, - Αγ. Νικολάου, 28ης Οκτωβρίου-Δον Δαλεζίου, Ερμού-  Ροζού, Αντωνοπούλου- Σωκράτους, Ερμού- Αγ. Νικολάου, Κ. Καρτάλη –Σωκράτους και Στοά Ματσάγγου.

Το δικό τους ηχόχρωμα έδωσαν για ακόμη μια φορά οι Caracatu που ξεσήκωσαν με τους ήχους τους τους ανθρώπους κατά μήκος της αγοράς , πλαισιωμένοι από χορευτές και χορεύτριες.

"Αλιεύοντας" την είδηση