Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Θεσσαλονίκη: Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου
Θεσσαλονίκη: Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου

Θεσσαλονίκη: Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου

Σε τρεις προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης για την υπόθεση της ς του 19χρονου, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έχουν προσαχθεί τρία άτομα ως βασικοί ύποπτοι. Οι προσαχθέντες εξετάζονται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και ερευνάται η εμπλοκή τους στην αιματηρή επίθεση.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας, το οποίο εξετάζεται καρέ-καρέ.

Από συνδυασμό μαχαιριάς και κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων ο του 19χρονου

Από συνδυασμό βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων -απόρροια πολλαπλών χτυπημάτων που δέχθηκε- και τη μαχαιριά που δέχθηκε στον μηρό προήλθε ο του 19χρονου.

Σύμφωνα με το voria.gr, το ιατροδικαστικό  αναφέρει ότι ο έφερε στα κάτω άκρα τραύματα από ίσο και τέμνον όργανο, τα οποία του προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ έφερε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι από πολύ ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε. Κατά το ίδιο μέσο, ο έχασε σύντομα τις αισθήσεις του και ξεψύχησε λίγα λεπτά μετά την επίθεση, που αποδίδεται σε οπαδικά κίνητρα.

Βρέθηκε το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης

Νωρίτερα, εντοπίστηκε το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης εις βάρος του 19χρονου. Το όπλο εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε .

Το δρεπάνι εντοπίστηκε αρχικά από περίοικους, οι οποίοι ακολούθως ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday, το δρεπάνι έχει παραδοθεί στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ για εξέταση, ενώ τον 19χρονο τον αναγνώρισε ο θείος του, ο οποίος είπε ότι «το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τα οπαδικά».

: Να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση της ς του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη

Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος , στη διάρκεια της συνομιλίας με βουλευτές που είχε στο περιθώριο της συνάντησης με στελέχη της ΝΔ και τοπικούς παράγοντες στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Ο κ. Μητσοτάκης επικοινώνησε με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ζήτησε να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονία, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, έγινε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Θεοδ. Γαζή κοντά στο γήπεδο του Άρη.

Οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα όταν πλησίασαν την παρέα των νεαρών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους ρώτησαν για τις οπαδικές τους προτιμήσεις πριν εξαπολύσουν την επίθεση.

Εκτός από τον 19χρονο που έπεσε νεκρός, τραυματίστηκαν δύο φίλοι του, ένας ακόμη 19χρονος κι ένας 20χρονος που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύονται.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση