Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για την αυτοκτονία του γυμναστή
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για την αυτοκτονία του γυμναστή

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για την αυτοκτονία του γυμναστή

Τις συνθήκες θανάτου 50χρονου ιδιοκτήτη γυμναστηρίου,  στη ερευνούν οι διωκτικές Αρχές της πόλης.

Ο 50χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριό του επί της οδού Γαμβέτα, στην περιοχή της Τούμπας.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η εισαγγελία Πρωτοδικών και με εντολή της προς το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας ς, ζητήθηκε να υπάρξει πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης.

Eξελίξεις καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη για την του 50χρονου γυμναστή, ο οποίος, χθες Τρίτη (31/5), έδωσε τέλος στη του εντός του γυμναστηρίου του. 
Ο προϊστάμενος Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ζήτησε η υπόθεση της ς του 50χρονου να «φύγει» από το τοπικό αστυνομικό τμήμα και να ανατεθεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ζητούμενο είναι να διεξαχθεί πληρέστερη έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου καθώς, σύμφωνα με αναφορές στην Αστυνομία, υπήρξε ένα σημείωμα αλλά και αναρτήσεις του ίδιου στα , που έκαναν λόγο για εκβιάσεις και τοκογλυφίες.

Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο αυτόχειρας φέρεται να έπεσε απάτης μίας ς με την οποία διατηρούσε σχέση, χάνοντας όλη την περιουσία του (κάνει λόγο για ποσά των 400.000 και των 90.000 ευρώ), με να οδηγηθεί στο απονενοημένο διάβημα, ενώ σε αναρτήσεις του αναφερόταν και σε κυκλώματα που αποσκοπούν στο να εκμεταλλευτούν οικονομικά τα τά τους.

Από χθες το βράδυ γνωστοί και φίλοι αφήνουν έξω από το σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή λουλούδια και σημειώματα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη του και να τον αποχαιρετήσουν.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση