Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Θαν. Θεοχαρόπουλος: Ντροπή για τον Βόλο ο Μπέος
Θαν. Θεοχαρόπουλος: Ντροπή για τον  Βόλο ο  Μπέος

Θαν. Θεοχαρόπουλος: Ντροπή για τον Βόλο ο Μπέος

Ντροπή για την πόλη του Βόλου χαρακτήρισε τον Αχ. Μπέο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θαν. Θεοχαρόπουλος, στο πλαίσιο ς Τύπου που έδωσε σήμερα το απόγευμα.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ενημερώθηκε και για τις εξελίξεις στο Δήμο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μπέος είναι ντροπή για την πόλη». Θα πρέπει όλοι να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Δεν αξίζει στους Βολιώτες μια τέτοια Διοίκηση κι όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να πάρουν θέση. Ακόμη και η ΝΔ και ο νέος πρόεδρος θα πρέπει να πάρει θέση. Στηρίζουν υπογείως μια τέτοια Δημοτική Αρχή; Αυτή είναι η μεταρρύθμιση; Θα υπάρξουν προοδευτικές αλλαγές και μεταρ από εμάς. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Δήμο στην Ομάδα Μπέου. Σε μια Ομάδα που δεν έχει σχέση πως θα πρέπει να ασκείται η αυτοδιοίκηση. Δουλεύουμε συστηματικά στο χώρο μας κι από κοινού για να υπάρξει προοδευτική λύση, που θα παρουσιαστεί στους πολίτες. Υπάρχουν περιπτώσεις σε ορισμένους Δήμους που απαιτούνται συσπειρώσεις. Η Αυτοδιοίκηση δε θα πρέπει να είναι χειραφετημένη από τα κόμματα. Μετά την εκλογή μιας τέτοιας Διοίκησης στο Δήμο υπάρχει το μούδιασμα και πρέπει μετά από αυτό να περάσουμε στις δράσεις και στο τρίτο στάδιο εναλλακτικής». Επίσης ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι και ακόμη και δημοκρατικές δυνάμεις που υπάρχουν στη ΝΔ δεν έχουν πάρει θέση.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε στις συναντήσεις που είχε με τοπικούς , στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιεί στη Θεσσαλία για να συζητήσει με παραγωγικούς και να προωθήσει ζητήματα.

Όπως είπε «Είχαμε συνάντηση με το ΕΚΒ, με το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ. Επισκεφτήκαμε την ΕΒΟΛ και τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου και συζητήσαμε για όλα τα ζητήματα. Στην ευρεία που πραγματοποιήθηκε στο ΕΚΒ, μας τέθηκαν όλα τα ζητήματα, μεταξύ άλλων για το Νοσοκομείο και για τα Δικαστήρια. ια όλα αυτά τα ζητήματα, ήδη προωθούνται επερωτήσεις και παρεμβάσεις στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής δράσης».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. τόνισε ότι αν δεν υπάρξει σχέδιο καταπολέμησης της ανεργίας δε θα βγει η χώρα από τη κρίση, κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένα μέρα. «Πρέπει να υπερβούμε αυτή την κατάσταση» τόνισε και συμπλήρωσε «Όσον αφορά στο λιμάνι συζητήσαμε τρόπους αξιοποίησης μέσω για να υπάρξει αξιοποίηση κι όχι εκποίηση».

Μάλιστα ανέφερε ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. δουλεύει για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς απέναντι στις αδιέξοδες πολιτικές της ΝΔ και της κυβέρνησης Τσίπρα. Όπως υπογράμμισε «Επιδιώκουμε ευρύτερες συνεργασίες. Στρατηγικός στόχος είναι η συνεργασία σοσιαλοδημοκρατικών δυνάμεων» και τόνισε ότι από την πολιτική που ασκεί ο καθένας κρίνεται αν είναι προοδευτική. «Θέλουμε αλλαγή συσχετισμών» δήλωσε χαρακτηριστικά. Δε θεωρούμε ό τι ο καθένας μόνος του μπορεί να πετύχει. Οι λόγοι της δημιουργίας της ΔΗΜ.ΑΡ. είναι πλέον πιο επίκαιροι από ποτέ. Είναι χρήσιμη η ανασυγκρότηση του χώρου».

Τον κ. Θεοχαρόπουλο συνόδευσαν στην του στο Βόλο, ο Τάσος Δαρσινός Υπεύθυνος Οργανωτικού της ΔΗΜ.ΑΡ., καθώς και οι Νατάσα Οικονόμου και Φώτης Λαμπρινίδης στελέχη της Περιφερειακής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Απάντηση Μπέου

Ο αιρετός , τελών σε αργία δήμαρχος Βόλου,Αχιλλέας Μπέος, κληθείς να σχολιάσει τις εναντίον του δηλώσεις του κ. Θεοχαρόπουλου, δήλωσε: “Παραβιάζοντας κάθε αρχή δεοντολογίας και ευγένειας προς τους κατοίκους της πόλης που τον φιλοξένησε, έστω και αν δεν τον τίμησε, λόγω ενστίκτου, με το ενδιαφέρον της, ο διορισμένος ς και πρόεδρος της…ΔΗΜΑΡ (το νέο πιο σύντομο ανέκδοτο) Θεοχαρόπουλος, προχώρησε σε ιταμές και υβριστικές δηλώσεις, που προσβάλλουν βάναυσα την τοπική μας κοινωνία.

Αν κάποιοι πρέπει να ντρέπονται σε αυτή πόλη, είναι οι τραγικές πολιτικές φιγούρες, της Οικονόμου και του Λαμπρινίδη, που πλαισίωναν, σαν τις αλησμόνητες τσαούσες – γλάστρες σε τηλεοπτικό σόου, αυτό το εξ' Αθηνών ρετάλι της πολιτικής και ανέχτηκαν με απίστευτη δουλικότητα τις προσβολές σε βάρος του Βολιώτικου λαού και της κρίσης του.

Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω της δηλώσεις του σε ό,τι αφορά το πρόσωπό μου. Πήρα ως δήμαρχος Βόλου περισσότερες ψήφους από ό,τι ο αστείος αυτός πολιτικάντης, που πρόλαβε να διαχειριστεί και κοινοτικούς πόρους, πήρε μαζί με το «κόμμα» του σε ολόκληρη τη χώρα!

Θα περιμένω, ωστόσο, από τους δύο δημοτικούς συμβούλους, που πιθανώς να θεωρούν ότι δεν έχουν υποχρεώσεις έναντι της πόλης επειδή μπήκαν στο συμβούλιο από το «παράθυρο» σαν αντικαταστάτες άλλων, να ζητήσουν μια συγγνώμη από τους συμπολίτες μας γιατί επέτρεψαν σε αυτό τον εκπρόσωπο της φαυλότητας και της παρακμής του πολιτικού συστήματος, να τους υποτιμήσει με τόση προκλητικότητα.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι γιατί, όλοι αυτοί οι εκφραστές της σαπίλας και της παρακμής της πολιτικής, δεν διδάχτηκαν τίποτα από την εκλογική συντριβή του 2014 και θα υποστούν την ίδια και χειρότερη το '19 (τους φόβους που, άλλωστε, εξέφρασαν στις συσκέψεις που έκαναν).

Ή να λυπάμαι που η πατρίδα μας συνεχίζει να βασανίζεται από τέτοια άθλια πολιτικά φαινόμενα, βολεμένων πολιτικάντηδων, με κόμματα σφραγίδες, σαν τον Θεοχαρόπουλο, που αν και περαστικοί προλαβαίνουν πάντα να αφήνουν το αρνητικό τους αποτύπωμα στο σώμα της και τη ψυχή του λαού μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση