Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Θάνατος 11χρονου στο Νοσοκομείο Βόλου
Θάνατος 11χρονου στο Νοσοκομείο Βόλου

Θάνατος 11χρονου στο Νοσοκομείο Βόλου

Μυστήριο ο ενός 11χρονου παιδιού, τον Π.Ψ., μαθητή δημοτικού σχολείου, ο οποίος εισήχθη στο “” την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, με πυρετό και έντονο ΄πονοκέφαλο, νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική κλινική όπου κατέληξε μετά από ένα 24ωρο.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 11χρονος (αξονική σπλαχνικού κρανίου και βυθοσκόπηση των ματιών) έδειξαν σοβαρό πρόβλημα στο ιγμόριο και αποφασίστηκε η εισαγωγή του στην Παιδιατρική Κλινική.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας παρουσίασε εφίδρωση και αύξηση της αρτηριακής πίεσης στους 17 βαθμούς, κάτι που έγινε αντιληπτό από τη νοσηλεύτρια που ενημέρωσε άμεσα το της κλινικής και του χορηγήθηκε αμέσως ενδοφλέβια θεραπεία. Στη συνέχεια έγινε προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού το να αποπνεύσει λίγο αργότερα.

Η σορός του 11χρονου θα υποβληθεί σε νεκροψία – νεκρο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας που δεν γνώριζαν οι γονείς και εξαιτίας του οδηγήθηκε στον θάνατο.

Το ΑΝΒ

Σε μια λιτή από το “” Νοσοκομείο Βόλου τονίζεται: “”Αγόρι 11 ετών, κάτοικος Ν.Ιωνίας Βόλου, προσήλθε στην Παιδιατρική Κλινική με εμπύρετο προς διάγνωση στις 25/02/2020 τα ξημερώματα, συνοδευόμενο από τους γονείς του. Πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις, διενεργήθηκε αμέσως ενδοφλέβια και παρεντερικά φαρμακευτική αγωγή.

Στις 26/02/2020 τα ξημερώματα και ενώ η κατάσταση της υγείας του ήταν ελεγχόμενη, αιφνιδίως επιδεινώθηκε. Το διασωληνώθηκε από αναισθησιολόγο, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από παιδίατρο, αναισθησιολόγο και καρδιολόγο για 1 ώρα, αλλά απέβησαν άκαρπες. Ώρα θανάτου 06:20 στις 26/02/2020.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου διέταξε τη διενέργεια νεκρος-νεκροψίας.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση