Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Θανάσιμος τραυματισμός 82χρονης στο Στεφανοβίκειο
Θανάσιμος τραυματισμός 82χρονης στο Στεφανοβίκειο

Θανάσιμος τραυματισμός 82χρονης στο Στεφανοβίκειο

Απογευμτινές ώρες της 17/12/2022, στο Μγνησίας, από αστυνομικούς του Τ.Τ. Βόλου, συνελήφθη 31χρονη, διότι κινούμενη με ΙΧΕ αυτοκίνητο επί της Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου με κατεύθυνση από Λάρισα προς Βόλο, παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή 82χρονη, η οποία επιχείρησε να διασχίσει το οδόστρωμα, εκτός διάβασης πεζών, από αριστερά προς δεξιά ως προς την του οχήματος.

Τραυματίας μεταφέρθηκε με Σταθμό ΕΚΑΒ στο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Παραγγέλθηκε νεκροψία-. Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Τ. Βόλου.

Σύλληψη 41χρονης με

Απογευματινές ώρες της 17/12/2022, στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμ. Δίωξης Ναρκωτικών/Υ.Α. Βόλου, συνελήφθη  41χρονη, διότι κατελήφθη πεζή να κατέχει τρεις (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα ς μικτού βάρους (0,24 γρ.),(0,31γρ.)και (0,14 γρ.)περίπου αντίστοιχα.

Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Δ.Ν Βόλου.

Συλλήψεις  μεθυσμένων οδηγών

Κατά τις  πρώτες πρωινές ώρες της 18/12/2022 στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α/Τ.Τ. Βόλου, συνελήφθη υπήκοος ς 44 ετών, διότι κατελήφθη να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο και να βρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος  σε ποσοστό α)1,91 mg/l εκπνεόμενο αέρα και β)1,76 mg/lt, κατά την πρώτη και δεύτερη μέτρηση αντιστοίχως μετρηθείς με ηλεκτρονική αλκοολομετρική συσκευή.

Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Τ. Βόλου.

Τέλος κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 18/12/2022, στις Μικροθήβες Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας, συνελήφθη  40χρονος, διότι κινούμενος με ΙΧΦ επί της Π.Ε.Ο. Βόλου-Μικροθηβών-Φαρσάλων στο ύψος του Α/Κ Μικροθηβών με κατεύθυνση προς Βόλο, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών, κατελήφθη να οδηγεί το εν λόγω όχημα και να βρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος  σε ποσοστό α)0,72 mg/lt και β)1,83 mg/lt κατά την πρώτη και δεύτερη μέτρηση αντιστοίχως μετρηθείς με ηλεκτρονική αλκοολομετρική συσκευή, αφού προηγουμένως είχε εκτραπεί δεξιά  της ς του προσκρούοντας αρχικά στο μεταλλικό στηθαίο ασφαλείας και στη συνέχεια στην κεντρική νησίδα ασφαλείας.

Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση