Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Θα της έλυνε τα μάγια , αλλά της πήρε 2.500 ευρώ
Θα της έλυνε τα μάγια , αλλά της πήρε 2.500 ευρώ

Θα της έλυνε τα μάγια , αλλά της πήρε 2.500 ευρώ

Θύμα απάτης  έπεσε 24χρονη  από έναν 54χρονο που την εξαπάτησε αποσπώντας της για να της “λύσει” .
Το περιστατικό εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας , συλλαμβάνοντας τον 54χρονο για απάτη κι απείθεια.
Η 24χρονη γνώρισε τον άνδρα σε μαγαζί που εργάζονταν ως σερβιτόρα και μετά από   ένα χρόνο του εκμυστηρεύτηκε προτα που αντιμετώπιζε. Ο 54χρονος την έπεισε ότι της είχαν κάνει κι ότι αυτός θα μπορούσε να τα λύσει, ενώ κατάφερε να της αποσπάσει σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα ποσό ύψους 2.500 ευρώ.
Ο σύντροφος της νεαρής παρατήρησε ότι η 24χρονη αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα κι όταν την ρώτησε, εκείνη του είπε τι συνέβαινε και ο σύντροφός της, την έπεισε να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία, που όντως κι έγινε.
Κανονίστηκε με τον 54χρονο και η κοπέλα του έδωσε 150 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Το ραντεβού κλείστηκε χθες, κοντά στις Φυλακές στη Χιλιαδού. Η κοπέλα έδωσε στον άντρα τα χρήματα, όταν όμως εκείνος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του.
Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.
Ακινητοποίησε  κλέφτη
Εν τω μεταξύ, ένας 34χρονος ιδιοκτήτης αποθήκης  κυνήγησε κι ακινητοποίησε έναν 41χρονο ο οποίος έκλεψε εργαλεία από την αποθήκη του.
Ο  41χρονος, εισέβαλε από ανασφάλιστη πόρτα σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 34χρονου κι αφαίρεσε ένα ηλεκτρικό δράπανο, έναν ηλεκτρικό τροχό και ένα αλυσοπρίονο.
Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τον νεαρό, ο οποίος τον κυνήγησε και τον ακινητοποίησε. Ειδοποίησε την αστυνομία και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη.
Ο 41χρονος ο οποίος έχει απασχολήσει  στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια θα οδηγηθεί  στον Εισαγγελέα.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση