Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τετ α τετ Μητσοτάκη – Ομπάμα στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Τετ α τετ Μητσοτάκη – Ομπάμα στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Τετ α τετ Μητσοτάκη – Ομπάμα στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο των , Μπράκ , είχε ο πρόεδρος της , , στο Ιδρυμ Σταύρος Νιάρχος.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο χαρακτήρισε «πραγματική ευχαρίστηση» τη συζήτηση με τον Μπαράκ .

«Οι κοινές μας αξίες, οι οποίες βρίσκουν ίσως μεγαλύτερη απήχηση εδώ, στη γενέτειρα της Δημοκρατίας, ήταν το κοινό νήμα της συζήτησής μας για τις πολύ πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κοινωνίες και η νεολαία μας. Ανυπομονώ να τον καλωσορίσω ξανά σύντομα», τόνισε.

Μηνύματα ενθάρρυνσης «σε ένα κόσμο που είναι σκληρός, όπου όμως δεν είστε μόνοι και αυτό πρέπει να σας εμπνέει, αυτό με εμπνέει» έστειλε χθες ο πρώην πρόεδρος των Μπαράκ Ομπάμα, κατά τη συνομιλία του με τους περίπου 100 φετινούς αποφοίτους του προγράμματος Obama Foundation Leaders, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Σημειώνεται ότι επτά χρόνια μετά την τελευταία επίσημη επίσκεψή του στη χώρα, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών επιστρέφει στη σκηνή της Λυρικής, όπου αναμένεται να μιλήσει για τον ρόλο της ψυχικής ς στην ενίσχυση της Δημοκρατίας και για την υποστήριξη της επόμενης γενιάς ηγετών, στο πλαίσιο του συνεδρίου Nostos.

Οι εγγραφές για την πολυαναμενόμενη ομιλία ήδη έφτασαν τις 1.200, με τους διοργανωτές να προγραμματίζουν και τη ζωντανή αναμετάδοσή της μέσω Διαδικτύου.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση