Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τέσσερις οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα
Τέσσερις οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

Τέσσερις οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

Στους τέσσερις έφτσν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην , καθώς σήμερα το πρωί έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 53χρονος που νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της ς.

Τον θάνατό του επιβεβαίωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Παναγιώτης Παντελιάδης.

Ο 53χρονος από την Σιάτιστα ς ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στη Δυτική Μακεδονία. Εργαζόταν ως παρασκευαστής στο Μικροβιολογικό Εργαστήρι του Νοσοκομείου της Καστοριάς. Χωρίς να έχει διαπιστωθεί ταξιδιωτικό ιστορικό σε ενδημικές περιοχές, ο άτυχος άνδρας απευθύνθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας όπου μετά από εξέταση οι υπεύθυνοι ήρθαν σε επαφή με την Υ.

Ακολούθως, ο ίδιος μετέβη, μαζί με τον αδελφό του, στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο της ς για περαιτέρω εξετάσεις κι όταν διαγνώστηκε όταν είναι φορέας του κορωνοϊού διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Η υγεία του τα επόμενα 24ωρα παρουσίασε επιπλοκές με συνέπεια να επέλθει σήμερα το πρωί ο θάνατός του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ηλικιωμένη μητέρα του και ο αδελφός του βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό στη Σιάτιστα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Σάββατο είχαν χάσει τη ζωή τους άλλοι δύο ασθενείς, ένας 67χρονος στο ενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και ένας 90χρονος στο ενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, ενώ ο πρώτος είχε καταγραφεί πριν μερικές ημέρες, με θύμα της επιδημίας έναν ακόμη άνδρα 66 ετών, στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση