Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τέσσερις μήνες φυλάκιση σε 53χρονο που χτύπησε την πεθερά του
Τέσσερις μήνες φυλάκιση σε 53χρονο που χτύπησε την πεθερά του

Τέσσερις μήνες φυλάκιση σε 53χρονο που χτύπησε την πεθερά του

Από το Μονομελές Πρωτοδικείο

Ποινή φυλάκισης 4 μηνών επέβλε σήμερ το Αυτόφωτο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε  έναν 53χρονο κάτοικο Κορώπης, πατέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών διότι στις 16 Αυγούστου  χτύπησε  την πεθερά του στις Μηλιές, μετά από διαφωνία τους, για την υπόθεση της κληρονομιάς ενός σπιτιού.

Ο δράστης είπε στο Δικαστήριο ότι πήγε με τη σύζυγό του στις Μηλιές, για να συζητήσουν με την πεθερά του το θέμα, στη διάρκεια της συζήτησης η ίδια του επιτέθηκε και στην προσπάθειά του να αμυνθεί ενδεχομένως να τη χτύπησε.

Η γυναίκα είχε μεταφερθεί χτυπημένη στο Βόλου με τραύματα από αμβλύ αντικείμενο, ενώ μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε η σύζυγος του δράστη, που είπε ότι είναι υποδειγματικός σύζυγος και πατέρας και αν το πρώτο παιδί δεν είναι δικό του, του φέρεται όπως και στα υιπα τρία .

Το Δικαστήριο καταδίκασε τον 53χρονο σε φυλάκιση 4 μηνών, ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αποχώρησε από το Δικαστήριο με τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους.

 

Προφυλακιστέος για διακεκριμένες κλοπές

Εν τω μεταξύ προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του σήμερα στον εισαγγελέα, ένας 29χρονος Βολιώτης, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για κλοπές εστιατορίου, καφετέριας και σουβλατζίδικου ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο δράστης είχε κλέψει ποσά 30 €, μια τηλεόραση και ένα λάπτοπ από τα δύο , ομολόγησε την πράξη του, αλλά επειδή έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές κρίθηκε υπότροπος για διακεκριμένες και ο αποφάσισε να προφυλακιστεί μέχρι να γίνει η του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση