Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τεράστια ταλαιπωρία υπέστησαν χθες το απόγευμα οδηγοί κατά την επιστροφή τους από το Πήλιο
Τεράστια ταλαιπωρία υπέστησαν χθες το απόγευμα οδηγοί κατά την επιστροφή τους από το Πήλιο

Τεράστια ταλαιπωρία υπέστησαν χθες το απόγευμα οδηγοί κατά την επιστροφή τους από το Πήλιο

Ικανοποιητική η προσέλευση επισκεπτών και Βολιωτών στο Πήλιο

Τεράστια υπέστησαν χθες το απόγευμα οδηγοί κατά την επιστροφή τους από το Πήλιο όπου είχαν εκδράμει για την Πρωτομαγιά.

Χαρακτηριστικό ήταν το  από τη μέχρι το Βόλο , όπου οι οδηγοί μέχρι να φτάσουν  στον προορισμό τους χρειάστηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ μία ώρα και σαράντα πέντε λεπτά!

Τα νεύρα των μεγάλων είχαν γίνει «κρόσσια» ενώ οι λιλιπούτειοι γκρίνιαζαν , συνέπεια της ς.

Χαρακτηριστικά είναι τα λεγόμενα Βολιώτη οδηγού κατά την  επιστροφή του με την οικογένειά του στην πόλη: «Και φυσικά, οφείλω να συγχαρώ (για ακόμη μία φορά τέτοια μέρα κάθε χρόνο),τις αρμόδιες τοπικές αρχές (Δήμο, Τροχαία και λοιπούς εμπλεκόμενους) που με έκαναν να αισθανθώ έστω και λιγάκι (1 ώρα και σαράντα λεπτά -Βόλος),σαν Αθηναίος!!!!!!!!!!!!»

Ικανοποιητική η προσέλευση

Εν τω μεταξύ, πολύς ήταν ο κόσμος που επισκέφτηκε τη Μαγνησία την Πρωτομαγιά, με αποτέλεσμα να υπάρξει και η σχετική ταλαιπωρία για τους οδηγούς, κυρίως για όσους μετακινήθηκαν προς το Νότιο Πήλιο, από ό,τι φαίνεται όμως δεν ήταν πολλοί εκείνοι που παρέμειναν στην περιοχή για όλο το τριήμερο, καθώς η πληρότητα στα ξενοδοχεία κυμάνθηκε γύρω στο 50%.

Ικανοποιητική χαρακτήρισε συνολικά την κίνηση του τριημέρου μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, Γιώργος Ζαφείρης, καθώς το τριήμερο αυτό ήρθε ακριβώς μια εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Επιπλέον, το περασμένο Σάββατο, 29 Απριλίου 2017, η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας μαζί με εκπροσώπους της ς Θεσσαλίας και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας υποδέχτηκαν τις δύο πρώτες πτήσεις στο της Νέας Αχγιάλου, προσφέροντας αναμνηστικά δώρα στα μέλη των πληρωμάτων.
Όπως επεσήμανε ο κ.Ζαφείρης οκτώ εταιρείες θα πετάξουν φέτος από και προς το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, ενώ έχει ξεκινήσει και μια πολύ σημαντική συνεργασία με τον ΕΟΤ του Παρισιού και μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο bloggers από τη θα επισκεφτούν την περιοχή της Μαγνησίας.
«Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι θετικά, η τάση φαίνεται καλή για την περιοχή, ελπίζω ότι θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι» είπε χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση