Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τέμπη: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι
Τέμπη: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι

Τέμπη: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι

Ένας 20χρονος φοιτητής είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο του τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα .

Σύμφωνα με τον διευθυντή ΜΕΘ του ενικού υ Λάρισας, Απόστολο Κομνό, ο φοιτητής νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία.

«Η κατάσταση του είναι σταθερά κρίσιμη», είπε προσθέτοντας πως «Προσπαθούμε για το καλύτερο».

Η κατάσταση των άλλων τραυματιών

«Έχουμε και κάποιους που έχουν χειρουργηθεί. Στο νοσοκομείο μας έγιναν 20 εισαγωγές, οι 15 έχουν μείνει, και είναι σε καλή κατάσταση, 5 πήραν εξιτήριο. Κάποιοι έχουν χειρουργηθεί και κάποιοι θα χειρουργηθούν με την κατάστασή τους να μην εμπνέει ανησυχία» ανέφερε ο κ. Κομνός.

Στη συνέχεια περιέγραψε τις απίστευτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο τις πρώτες ώρες της σιδηροδρομικής ς στα . «Όταν μας ειδοποίησαν αμέσως μετά το ατύχημα, αν και το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, καθώς εφημέρευε το πανεπιστημιακό Λάρισας, σε μισή ήμασταν έτοιμοι να αποδεχθούμε ασθενή». Στον τόπο του ατυχήματος ήταν 40 ασθενοφόρα, ανέφερε.

Έχει γίνει ταυτοποίηση σε 7 άτομα

«Κάτι τέτοιο είχα ζήσει 20 χρόνια πριν, όταν είχαμε το των Τεμπών με τα . Οι ίδιες διαδικασίες, δυστυχία» θυμάται ο κ. Κομνός.

Τέλος, ο διευθυντής ΜΕΘ στη Λάρισα είπε ότι οι συγγενείς υποστηρίχθηκαν ψυχολογικά από τις πρώτες ώρες ενώ ήδη έχει γίνει ταυτοποίηση σε 7 άτομα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση