Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τέμπη: Ο σταθμάρχης φέρεται να ειδοποιήθηκε 17 λεπτά πριν από τη σύγκρουση
Τέμπη: Ο σταθμάρχης φέρεται να ειδοποιήθηκε 17 λεπτά πριν από τη σύγκρουση

Τέμπη: Ο σταθμάρχης φέρεται να ειδοποιήθηκε 17 λεπτά πριν από τη σύγκρουση

Ο – ο οποίος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες – φέρεται να γνώριζε 17 λεπτά πριν από τη ότι η εμπορική αμαξοστοιχία βρισκόταν στη γραμμή καθόδου.

 

Ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις, την των ερευνών στα συντρίμμια, αλλά και τη διαδικασία ταυτος των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, το Star φέρνει στο της δημοσιότητας ένα ακόμα στοιχείο αναφορικά με τα όσα προηγήθηκαν της μοιραίας ς των δύο αμαξοστοιχιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, ο – ο οποίος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες – φέρεται να γνώριζε 17 λεπτά πριν τη σύγκρουση ότι η εμπορική αμαξοστοιχία βρισκόταν στη γραμμή καθόδου – γεγονός που θα του έδινε τη δυνατότητα να ακινητοποιήσει τα τρένα και να αποφευχθεί η τραγωδία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο σταθμάρχης της ς είχε ενημερωθεί στις 23:04 από τον σταθμάρχη των Νέων Πόρων, χωρίς ακολούθως να αντιδράσει με κάποιον τρόπο.

Η εν λόγω επι, κατά την οποία ενημερώθηκε ο σταθμάρχης, έχει καταγραφεί ηχητικά, αλλά και σε . Σημείωνεται επίσης πως ο ίδιος φέρεται να απάντησε ότι άκουσε την εντολή και ότι αποκρίθηκε «όλα καλώς». Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο σταθμάρχης των Νέων Πόρων, έχει καταθέσει τα παραπάνω στις αρχές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση