Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Τέλος εποχής” στον Ολυμπιακό για Βαρούτσικο – Τόρη
“Τέλος εποχής” στον Ολυμπιακό για Βαρούτσικο – Τόρη

“Τέλος εποχής” στον Ολυμπιακό για Βαρούτσικο – Τόρη

Tην πρίτησή τους από τη διοίκηση έκαναν γνωστή, με επίσημη δήλωσή τους, oι “ισχυροί” άνδρες της ερυθρόλευκης , παραδίδοντας τις τους στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ύστερα από πολλές άκαρπες συναντήσεις και συζητήσεις των κ.κ. Βαρούτσικου, Τόρη, με Βολιώτες επιχειρηματίες, με σκοπό την αναζήτηση “συμπαικτών” στην οικονομική διαχείριση της ομάδας, αποφάσισαν να αποχωρήσουν από αυτήν, καθώς δεν είναι σε θέση από μόνοι τους να σηκώσουν το βάρος αυτό για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Πλέον, ύστερα κι από την κίνηση αυτή, η επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό μοιάζει πιο… θολή από ποτέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήσαμε πολλές συναντήσεις με Βολιώτες επιχειρηματίες με μοναδικό σκοπό να βγει ο Ολυμπιακός Βόλου από το διοικητικό – οικονομικό στο οποίο έχει περιέλθει.

Στόχος μας ήταν να βρεθεί ένας ικανός αριθμός προσώπων που μαζί με εμάς θα αναλάμβανε να «τρέξει» την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο και να την οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, υλοποιώντας το μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, και παρά το γεγονός ότι εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, η μέχρι τ προσπάθεια μας δεν απέδωσε, καθώς ήταν ελάχιστοι οι επιφανείς Βολιώτες που έδειξαν θετικοί σε αυτό το εγχείρημα.

Ως εκ τούτου, είμαστε αναγκασμένοι να παραιτηθούμε από τη διοίκηση του , καθώς αδυνατούμε μόνοι μας να σηκώσουμε το οικονομικό βάρος μίας τόσο μεγάλης και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, ως κάτοχοι του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, δηλώνουμε ότι παραχωρούμε στον Ερασιτέχνη τις μας, οι οποίες είναι στη διάθεση οποιουδήποτε επιθυμεί να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντίτιμο.

Επιπλέον, ενημερώνουμε τον κάθε ενδιαφερόμενο που προτίθεται να αναλάβει τις τύχες του , ότι εφόσον επιθυμεί, θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια του για ένα καλύτερο «αύριο» της αγαπημένης μας ομάδας».

"Αλιεύοντας" την είδηση