Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τελετή έναρξης του JET SKI “AKROPOLIS JET RAID GREECE”
Τελετή έναρξης του  JET SKI “AKROPOLIS JET RAID GREECE”

Τελετή έναρξης του JET SKI “AKROPOLIS JET RAID GREECE”

H τελετή έναρξης του παγκόσμιου πρωταθλήματος JET SKI “AKROPOLIS JET RAID GREECE” που θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 18 Ιουνίου στο Βόλο πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα υπό τους ήχους dj και του συγκροτήματος κρουστών Caracatu και τη συμμετοχή μαθητριών της Σχολής Χορού Magic Steps.

Στην του Βόλου έγινε η παρέλαση των αθλητών η οποία ξεκίνησε από τη συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη- Αργοναυτών.

Την παρέλαση των αθλητών συνόδευσαν το συγκρότημα κρουστών Caracatu και μαθήτριες της Σχολής Χορού Magic Steps.

Στο γεφυράκι που συνδέει την με το «κορδόνι» παρουσίασαν το πρόγραμμά τους οι μαζορέτες της Σχολής Χορού Chorus Line της Βάσως Τηλιοπούλου και on stage παρουσιάστηκαν χορευτικά κομμάτια οι μαθητές της Σχολής Χορού Libre Dance της Νένας Τσιαμάγκα. Το χορευτικό ολοκληρώθηκε με την ομάδα GAK CREW που έλαβε το γ' βραβείο στο βαλκανικό πρωτάθλημα Break Dance “Battle of the Year” σε χορογραφία των : ιώργου Μερσίνη, Αλεξάντερ Τσάρα και Κωνσταντίνου Πανόπουλου.

Πραγματοποιήθηκε επίδειξη flyboard και το μουσικό κορυφώθηκε με τις μουσικές επιλογές του διάσημου Βέλγου DJ Στεφάν Λοράν ο οποίος ως λάτρης του αθλήματος ακολουθεί τους αθλητές στους αγώνες τους.

Να σημειωθεί ότι στους αγώνες θα συμμετέχουν αθλητές από σία, , Ουρουγουάη, αλλία, , , Νότιο Αμερική, Συρία, Ελλάδα, Κορσική, Ινδία, Φινλανδία.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν εντός αλλά και εκτός του Παγασητικού κόλπου, με έδρα την ακτή των Αλυκών και ακραίο σημείο των αγώνων το νησί της Κυρά Παναγιάς.

teleti enarxis jet ski (31)teleti enarxis jet ski (23)teleti enarxis jet ski (20)teleti enarxis jet ski (19)teleti enarxis jet ski (3)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση