Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ταυτοποιήθηκε ο έκτος δράστης της κλοπής κοσμηματοπωλείου στον Αλμυρό
Ταυτοποιήθηκε ο έκτος δράστης της κλοπής κοσμηματοπωλείου στον Αλμυρό

Ταυτοποιήθηκε ο έκτος δράστης της κλοπής κοσμηματοπωλείου στον Αλμυρό

Ένς 26χρονος θίγγανος, κάτοικος Ζεφυρίου Αττικής είναι ο έκτος δράστης της ς κοσμηματοπωλείου στον Αλμυρό, που είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της 17ης Σεπτεμβρίου του 2018, όπως προέκυψε μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας .

Σημειώνεται ότι στις 9 Οκτωβρίου 2018, είχαν ταυτοποιηθεί δύο από τους δράστες, ηλικίας 31 και 25 ετών, αθίγγανοι από το Ζεφύρι Αττικής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων ς.

Στις 17 Οκτωβρίου 2018, με νέα ανακοίνωση της Αστυνομίας, είχε ανακοινωθεί η ταυτο ακόμη ενός δράστη της κλοπής, ενός 28χρονου επίσης αθίγγανου από το Ζεφύρι Αττικής.

Στις 12 Φεβρουαρίου 2019 είχαν ταυτοποιηθεί άλλοι δύο δράστες επίσης αθίγγανοι από την ίδια περιοχή ηλικίας 25 και 22 ετών.

Μάλιστα ο 22χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, για μεγάλες περιπτώσεις κλοπών, όπως και οι συνεργοί τους.

Η διάρρηξη του κοσμηματοπωλείου έγινε τα ξημερώματα της 17ης Σεπτεμβρίου, όταν οι δράστες, έσπασαν με βαριοπούλα την κεντρική είσοδο του καταστήματος που βρίσκεται κοντά στην πλατεία και στο Ταχυδρομείο της περιοχής κι αφαίρεσαν κοσμήματα και τιμαλφή που υπήρχαν, αφήνοντας μόνο δύο ρολόγια, με τη “λεία” τους να υπολογίζεται πάνω από 500.000€.

Μάλιστα, πήραν μαζί τους μέχρι και το που υπήρχε, ενώ φάνηκαν να μην επηρεάζονται από τον συναγερμό που χτυπούσε.

Το αυτοκίνητο, μαύρο Golf, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους είχε εντοπιστεί την ίδια ημέρα σε παράδρομο στο Κρόκιο.

Η σχετική έχει υποβληθεί σε τακτικό ανακριτή στην Αθήνα για να προχωρήσει τις περαιτέρω διαδικασίες που προβλέπονται.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση