Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ταξίδι γνωριμίας τουριστικών πρακτόρων στη Θεσσαλία
Ταξίδι γνωριμίας τουριστικών πρακτόρων στη Θεσσαλία

Ταξίδι γνωριμίας τουριστικών πρακτόρων στη Θεσσαλία

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας παράλληλα με την συμμετοχή της στη 31η διεθνή έκθεση τουρισμού “Philoxenia 2015” (12-15/11/2015), η οποία παραμένει το κύριο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και προκειμένου να ενισχύσει την τουριστική της φυσιογνωμία στο εξωτερικό, διοργάνωσε δι γνωριμίας στη Θεσσαλία ομάδας εμπορικών επισκεπτών (hosted buyers), που συμμετείχαν στη φετινή έκθεση.

Πρόκειται συγκεκριμένα για δεκαοκτώ τουριστικούς πράκτορες από τις χώρες ερμανία, αλλία, , Ολλανδία, , Ρωσία, , Ρουμανία, Τουρκία, και Ινδία, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν, να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν τους νομούς Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων από τις 14 έως τις 17/11/2015, να δοκιμάσουν τις παραδοσιακές γεύσεις, τα εδέσματα και τα κρασιά της περιοχής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν κατά την παρουσίαση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως ο πολιτιστικός, ο θρησκευτικός, ο περιπατητικός, ο ιατρικός και ο συνεδριακός.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιώντας τη συγκεκριμένη δράση σε με τις ενώσεις ξενοδόχων Μαγνησίας, Λάρισας και Τρικάλων, παρείχε τη δυνατότητα στους του τουρισμού, για τη σύναψη άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών.

Η Περιφέρεια έχοντας ως στόχο την αύξηση του μεριδίου της στην τουριστική της Ευρώπης και ιδιαίτερα των Βαλκανίων και εκτιμώντας ότι η διοργάνωση του συγκεκριμένου ταξιδιού γνωριμίας και εξοικείωσης θα έχει πολλαπλά οφέλη στη Θεσσαλία καθώς θα συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη και προβολή της στο εξωτερικό, ενισχύει πάντα την προοπτική των συνεργασιών και συμμετέχει ενεργά στις εν λόγω δράσεις φιλοξενίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση