Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Ταξίδι γνωριμίας τουριστικών πρακτόρων στη Θεσσαλία
Ταξίδι γνωριμίας τουριστικών πρακτόρων στη Θεσσαλία

Ταξίδι γνωριμίας τουριστικών πρακτόρων στη Θεσσαλία

Η Θεσσαλίας παράλληλα με την συμμετοχή της στη 31η διεθνή έκθεση τουρισμού “Philoxenia 2015” (12-15/11/2015), η οποία παραμένει το κύριο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα και στα και προκειμένου να ενισχύσει την τουριστική της φυσιογνωμία στο , διοργάνωσε ταξίδι γνωριμίας στη Θεσσαλία ομάδας εμπορικών επισκεπτών (hosted buyers), που συμμετείχαν στη φετινή έκθεση.

Πρόκειται συγκεκριμένα για δεκαοκτώ τουριστικούς πράκτορες από τις χώρες , , Πολωνία, Ολλανδία, , Ρωσία, , Ρουμανία, Τουρκία, Αμερική και Ινδία, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν, να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν τους νομούς Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων από τις 14 έως τις 17/11/2015, να δοκιμάσουν τις παραδοσιακές γεύσεις, τα εδέσματα και τα κρασιά της περιοχής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν κατά την των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως ο πολιτιστικός, ο θρησκευτικός, ο περιπατητικός, ο ιατρικός και ο συνεδριακός.

Η Θεσσαλίας υλοποιώντας τη συγκεκριμένη δράση σε συνεργασία με τις ενώσεις ξενοδόχων Μαγνησίας, Λάρισας και Τρικάλων, παρείχε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του τουρισμού, για τη σύναψη άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών.

Η Περιφέρεια έχοντας ως στόχο την αύξηση του μεριδίου της στην τουριστική αγορά της Ευρώπης και ιδιαίτερα των Βαλκανίων και εκτιμώντας ότι η διοργάνωση του συγκεκριμένου ταξιδιού γνωριμίας και εξοικείωσης θα έχει πολλαπλά οφέλη στη Θεσσαλία καθώς θα συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη και προβολή της στο , ενισχύει πάντα την προοπτική των συνεργασιών και συμμετέχει ενεργά στις εν λόγω δράσεις φιλοξενίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση