Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου διοικητή της 1ης ΤΑΞΑΣ στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας
Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου διοικητή  της 1ης ΤΑΞΑΣ στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου διοικητή της 1ης ΤΑΞΑΣ στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων , πραγματοποίησε την Τετάρτη 23-03-2016 ο νέος διοικητής της 1ης ΤΑΞΑΣ Στεφανοβίκειου Παπαναγιώτου Ιωάννης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο , κατά τη διάρκεια της οποίας η κα. Κολυνδρίνη ενημέρωσε τον διοικητή για θέματα του ομού Μαγνησίας και κυρίως για αυτά που άπτονται της συνς στρατού και Περιφερειακής Ενότητας, ο οποίος με την σειρά του τόνισε ότι έχει την πεποίθηση μιας πολύ καλής συνς μεταξύ Στρατού και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

Η ανέφερε ότι «όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μια άριστη συνεργασία με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σε επίπεδο ομού και αυτό θα συνεχιστεί και τα επόμενα.

Η συννένωση δυνάμεων είναι το ζητούμενο για όλους μας προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και εμείς ως και Σποράδων, αλλά και ως Περιφέρεια Θεσσαλίας με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό το κάνουμε πράξη», καξε η κα. Κολυνδρίνη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση