Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ταχύπλοο βυθίστηκε στο λιμάνι του Βόλου
Ταχύπλοο βυθίστηκε στο λιμάνι του Βόλου

Ταχύπλοο βυθίστηκε στο λιμάνι του Βόλου

 

Σε εξέλιξη είναι από τις 4.00 το απόγευμα έως και αυτή την η επιχείρηση ανέλκυσης ενός ταχυπλόου που βυθίστηκε κατά το ήμισυ περίπου στο λιμάνι στο ύψος της Αργοναυτών -Κ. Καρτάλη.

Το ταχύπλοο που ήταν δεμένο ανάμεσα σε άλλα , άρχισε ξαφνικά να βυθίζεται.

Αμέσως κινητοποιήθηκε το και αρχικά επιχειρήθηκε με τη χρήση μπαλονιών η ανέλκυσή του. Ωστόσο αυτό δεν επιτεύχθηκε και στη συνέχεια επιστρατεύτηκε γερανός και αντλία απάντλησης νερών από το σκάφος.

Στο σημείο έχει μαζευτεί κόσμος , ενώ παρούσα ήταν και η πρόεδρος της ΟΛΒ ΑΕ Βίκυ Μήτρου για να ελέγξει τη διαδικασία ανέλκυσης του ταχυπλόου .

Πρόκειται για θαλαμηγό αναψυχής, που ήταν αγκυροβολημένη στο ύψος της Αργοναυτών – Κ. Καρτάλη και είδαν να βυθίζεται λιμενικοί που έκαναν περιπολία.

Το ενημερώθηκε στις 18.50 το απόγευμα και άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση ανέλκυσής του.

Αρχικά τοποθετήθηκε πλωτό γύρω από το σκάφος, για να αντιμετωπιστεί τυχόν διαρροή καυσίμων, ενώ κλήθηκαν ρυμουλκό σκάφος και επαγγελματίας δύτης.

Τελικά το σκάφος ανελκύστηκε με τη συνδρομή γερανού από την της ς, η επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις 11.00 το βράδυ, ενώ δεν διαπιστώθηκε .

Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο , που απαγόρευσε τον απυ του, μέχρι να γίνουν επισκευές και να ακολουθήσει επιθεώρηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση