Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Τα έσπασαν στο Κέντρο Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πακιστανοί και Σύριοι  
Τα έσπασαν στο Κέντρο Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πακιστανοί και Σύριοι  

Τα έσπασαν στο Κέντρο Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πακιστανοί και Σύριοι  

Προκάλεσαν φθορές  4.000  

 

Η ένταση του ήχου της τηλεόρασης και η αδυναμία ς μέσω κινητού τηλεφώνου προκάλεσαν  “πόλεμο”  στο Κέντρο Ασυνόδευτων Ανηλίκων, στις εγκαταστάσεις της πρώην Παιδόπολης στην Αγριά .

Το ξέσπασε μεταξύ 17χρονων   Πακιστανών που επιτέθηκαν σε συνομίλικούς τους Σύριους, με τον ελαφρύ τραυματισμό δύο, ενώ στη συνέχεια τα έκαναν γυαλιά καρφιά, προκαλώντας ζημιές, ύψους 4.000 €.

Οι τέσσερις ανήλικοι από το Πακιστάν συνελήφθησαν, μετά από μήνυση της διευθύντριας του κέντρου, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το περιστατικό προκλήθηκε  χθες βράδυ, όταν τέσσερις Πακιστανοί, φιλοξενούμενοι στο κέντρο, ενώ έβλεπαν τηλεόραση, φιλονίκησαν για   την ένταση του ήχου της τηλεόρασης διότι ο ένας από τους Πακιστανούς μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο   και επιτέθηκαν σε τέσσερις ανήλικους από τη Συρία, τραυματίζοντας τους δύο από αυτός ελαφρά, με να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Στη συνέχεια άρχισαν να σπάζουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, τηλεόραση, υπολογιστή, πόρτες και τζάμια, προκαλώντας φθορές ύψους 4.000 € .

Μετά από μήνυση της διευθύντριας του κέντρου αστυ του συνέλα τους Πακιστανούς , αλλά επειδή είναι ανήλικοι με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι και επέστρεψαν ξανά στο κέντρο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση