Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Τα έσπασαν στο Κέντρο Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πακιστανοί και Σύριοι  
Τα έσπασαν στο Κέντρο Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πακιστανοί και Σύριοι  

Τα έσπασαν στο Κέντρο Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πακιστανοί και Σύριοι  

Προκάλεσαν φθορές  4.000 ευρώ  

 

Η ένταση του ήχου της τηλεόρασης και η αδυναμία επικοινωνίας μέσω κινητού τηλεφώνου προκάλεσαν  “πόλεμο”  στο Κέντρο Ασυνόδευτων Ανηλίκων, στις εγκαταστάσεις της πρώην Παιδόπολης στην Αγριά Βόλου.

Το επεισόδιο ξέσπασε μεταξύ 17χρονων   Πακιστανών που επιτέθηκαν σε συνομίλικούς τους Σύριους, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο, ενώ στη συνέχεια τα έκαναν γυαλιά καρφιά, προκαλώντας ζημιές, ύψους 4.000 €.

Οι τέσσερις ανήλικοι από το Πακιστάν συνελήφθησαν, μετά από μήνυση της διευθύντριας του κέντρου, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το περιστατικό προκλήθηκε  χθες βράδυ, όταν τέσσερις Πακιστανοί, φιλοξενούμενοι στο κέντρο, ενώ έβλεπαν τηλεόραση, φιλονίκησαν για   την ένταση του ήχου της τηλεόρασης διότι ο ένας από τους Πακιστανούς μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο   και επιτέθηκαν σε τέσσερις ανήλικους από τη Συρία, τραυματίζοντας τους δύο από αυτός ελαφρά, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Στη συνέχεια άρχισαν να σπάζουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, τηλεόραση, υπολογιστή, πόρτες και τζάμια, προκαλώντας φθορές ύψους 4.000 € .

Μετά από μήνυση της διευθύντριας του κέντρου αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου συνέλαβαν τους Πακιστανούς , αλλά επειδή είναι ανήλικοι με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι και επέστρεψαν ξανά στο κέντρο.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κ. Παπανάτσιου: Κοινά τα προβλήματα εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών - https://t.co/54I3yTpsPo -

  • Μονάδα επεξεργασίας βιοαποβλήτων και ανάπτυξη δικτύου χωριστής συλλογής βιοαποβλήτων στη Σκιάθο… - https://t.co/xfxM68y62R -

  • Είδε τον κλέφτη στα κάγκελα του σπιτιού του - https://t.co/NfEGRKNp9o -

"Αλιεύοντας" την είδηση