Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Tα δημοτικά τέλη του 2019 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Tα δημοτικά τέλη του 2019 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Tα δημοτικά τέλη του 2019 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

του 2019, μετξύ 51 συνολικά θεμάτων, θ τεθούν προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18.00.

Το σώμα αναμένεται να εγκρίνει τον καθορισμό των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, τον δημοτικό φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων, των τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων και τον τρόπο καταβολής τους, τέλη και δικαιώματα Δημοτικών Κοιμητηρίων, δικαιώματος επί εμπορίας ποσίμων ιαματικών ή μη υδάτων, όπως και τέλη διαφήμισης και δικαιώματος ς για το έτος 2019.
Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση για τον καθορισμό του ύψους, της διαδικασίας και του τρόπου καταβολής και είσπραξης του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους από τους προσερχόμενους στους χώρους των Λαϊκών Αγορών του Δήμου, πωλητές (επαγγελματίες-παραγωγούς) για το έτος 2019», ενώ θα αποφασιστεί η διατήρηση σε ισχύ των αποφάσεων επιβολής φόρων και τελών των Δημοτικών Συμβουλίων των τέως Δήμων ς, Ν. Αγχιάλου και ς για το έτος 2019, ενώ θα συζητηθεί  και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.

Τέλος θα ληφθεί απόφαση αύξησης του ωραρίου εργασίας πέντε υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ), ειδικότητας ΥΕ Καθαριστριών (Σχολικών Κτιρίων), καθώς και απόφαση για την παραχώρηση χρήσης δημοτικών αιθουσών στην περιοχή Κάραγατς στο Βόλο και έγκρισης υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της Πράξης «Συντήρηση, ανάδειξη και σήμανση πεζοπορικών διαδρομών (μονοπ) του Δήμου Βόλου».

Συγκέντρωση ς για το εργοστάσιο SRF

Η Επιτροπή Αγώνα Βόλου καλεί όλους τους πολίτες την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου  στις 6.00 μ.μ. να παρευρεθούν στο δημαρχείο Βόλου, όπου θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου, στο οποίο περιλαμβάνεται η κατασκευή εργοστασίου παραγωγής SRF.
“Ενώ δηλαδή η δημοτική αρχή τάχθηκε ενάντια στην καύση σκουπιδιών σε παλαιότερο δημοτικό συμβούλιο μετά από την έντονη παρουσία και πίεση των πολιτών, εμμένει στην πρόθεσή της να δεματοποιεί τα σκουπίδια  και να τα στέλνει στην ΑΓΕΤ-Lafarge για καύση σπαταλώντας 41 εκατ. ευρώ αντί να τα διαθέσει για την ορθολογική διαχείρισή τους.
Οφείλουμε να αντιδράσουμε στο γεγονός ότι, ενώ οι πολίτες είπαν ένα εκκωφαντικό ΟΧΙ στην κατασκευή εργοστασίου παραγωγής SRF στο συλλαλητήριο στις 5 Μαΐου, η δημοτική αρχή κωφεύει και συνεχίζει εμμονικά στην ίδια κατεύθυνση, αγνοώντας το κοινό καλό και τη δημόσια των πολιτών” αναφέρεται σε .
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση