Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Tα δημοτικά τέλη του 2019 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Tα δημοτικά τέλη του 2019 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Tα δημοτικά τέλη του 2019 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Tα δημοτικά τέλη του 2019, μεταξύ 51 συνολικά θεμάτων, θα τεθούν προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και 18.00.

Το σώμα αναμένεται να εγκρίνει τον καθορισμό των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, τον δημοτικό φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων, των τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων και τον τρόπο καταβολής τους, τέλη και δικαιώματα Δημοτικών Κοιμητηρίων, δικαιώματος επί εμπορίας ποσίμων ιαματικών ή μη υδάτων, όπως και τέλη διαφήμισης και δικαιώματος βοσκής για το έτος 2019.
Ακόμη, θα ληφθεί για τον καθορισμό του ύψους, της διαδικασίας και του τρόπου καταβολής και είσπραξης του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους από τους προσερχόμενους στους χώρους των Λαϊκών Αγορών του Δήμου, πωλητές (-παραγωγούς) για το έτος 2019», ενώ θα αποφασιστεί η διατήρηση σε ισχύ των αποφάσεων επιβολής φόρων και τελών των Δημοτικών Συμβουλίων των τέως Δήμων Πορταριάς, Ν. Αγχιάλου και Αγριάς για το έτος 2019, ενώ θα συζητηθεί  και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.

Τέλος θα ληφθεί αύξησης του ωραρίου εργασίας πέντε υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ), ειδικότητας ΥΕ Καθαριστριών (Σχολικών Κτιρίων), καθώς και για την παραχώρηση χρήσης δημοτικών αιθουσών στην περιοχή Κάραγατς στο Βόλο και έγκρισης υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της Πράξης «Συντήρηση, ανάδειξη και σήμανση πεζοπορικών διαδρομών (μονοπάτια) του Δήμου Βόλου».

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το εργοστάσιο SRF

Η Επιτροπή Αγώνα Βόλου καλεί όλους τους πολίτες την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου  στις 6.00 μ.μ. να παρευρεθούν στο δημαρχείο Βόλου, όπου θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου, στο οποίο περιλαμβάνεται η κατασκευή εργοστασίου παραγωγής SRF.
“Ενώ δηλαδή η δημοτική αρχή τάχθηκε ενάντια στην  σε παλαιότερο δημοτικό συμβούλιο μετά από την έντονη παρουσία και πίεση των πολιτών, εμμένει στην πρόθεσή της να δεματοποιεί τα σκουπίδια  και να τα στέλνει στην ΑΓΕΤ-Lafarge για καύση σπαταλώντας 41 εκατ. ευρώ αντί να τα διαθέσει για την ορθολογική διαχείρισή τους.
Οφείλουμε να αντιδράσουμε στο γεγονός ότι, ενώ οι πολίτες είπαν ένα εκκωφαντικό ΟΧΙ στην κατασκευή εργοστασίου παραγωγής SRF στο συλλαλητήριο στις 5 Μαΐου, η δημοτική αρχή κωφεύει και συνεχίζει εμμονικά στην ίδια κατεύθυνση, αγνοώντας το κοινό καλό και τη δημόσια υγεία των πολιτών” αναφέρεται σε ανακοίνωση.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση