Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο Ιβάν Σαββίδης
Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο Ιβάν Σαββίδης

Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο Ιβάν Σαββίδης

 Ο Ιβάν Σββίδης κι άλλα τέσσερα μέλη της προσωπικής του φρουράς αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παραβίαση αθλητικής ς και ειδικότερα για είσοδο σε αθλητικό χώρο.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους.

  Τα διεθνή ΜΜΕ για τον ένοπλο Σαββίδη

Οι χθεσινές στην Τούμπα, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, κάνουν τον γύρο του κόσμου καθώς πολλές μεγάλες ιστοσελίδες αναφέρονται στα όσα διαδραματίστηκαν εντός του αγωνιστικού χώρου.

«Ελληνικός διεκόπη, μετά την ένοπλη διαμαρτυρία του ιδιοκτήτη για την του διαιτητή» αναφέρουν οι New York Times και η Washington Post που φιλοξενούν κείμενο του Associated Press.

Στα κεντρικά θέματα της “Marca”, από χθες το βράδυ, βρίσκεται η φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει στο αγωνιστικό χώρο με την ισπανική εφημερίδα να επισημαίνει στον τίτλο «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για το ακυρωθέν γκολ στο 90'… με ένα όπλο».

 

Στην ηλεκτρονική της έκδοση η gazzetta dello sport δημοσιεύει βίντεο με τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τουμπα και τον τίτλο «: Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί έχοντας όπλο»

Η γαλλική Equipe αναφέρει: «Διακοπή, και… κομφούζιο στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ», ενώ στο κείμενο γίνεται εκτενή αναφορά στην εισβολή Σαββίδη με την υπενθύμιση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι και πρώην ς του ρωσικού κοινοβουλίου.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση