Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τα χάλια του έχει ο δρόμος στο Σουτραλί Αγριάς
Τα χάλια του έχει ο δρόμος στο Σουτραλί Αγριάς

Τα χάλια του έχει ο δρόμος στο Σουτραλί Αγριάς

«Αν αυτός είναι δρόμος του Μονακό εμείς είμαστε από τον Άρη» έλεγαν πολίτες στο Αγριάς, το πρωί που βρεθήκαμε στην περιοχή και με την αγανάκτησή τους δεν μένει παρά να συμφωνήσουμε.

Να σημειωθεί ότι ο δρόμος από την είσοδο στο και προς τα μέσα δεν έχει ασφαλτοστρωθεί, με όλοι και όλα να σκονίζονται με την διέλευση οχημάτων ή όταν έχει αέρα.

Εν τω μεταξύ, βρισκόμαστε στην είσοδο του Καλοκαιριού, τα είναι ανοιχτά κι ο κόσμος έχει αρχίσει να επισκέπτεται τη συγκεκριμένη παραλία, αλλά η εικόνα του δρόμου μόνο καλή δεν είναι.

Επιπλέον, αν σκεφτεί κάποιος ότι στην περιοχή λειτουργεί το μεγαλύτερο ίσως της Μαγνησίας, μπορεί εύκολα να γίνει κατανοητό ότι οι επισκέπτες δεν έχουν την καλύτερη εικόνα.

Αλήθεια, πότε σκοπεύουν οι Τεχνικές Υπηρεσίες να αποκαταστήσουν ασφαλτοστρώνοντας τον συγκεκριμένο δρόμο;

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση