Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συνεργασία του Επιμελητηρίου με την Διευθύντρια του ΕΟΤ στην Αμερική
Συνεργασία του Επιμελητηρίου με την Διευθύντρια του ΕΟΤ στην Αμερική

Συνεργασία του Επιμελητηρίου με την Διευθύντρια του ΕΟΤ στην Αμερική

Την συνεργασία του Επιμελητηρίου ς με την Διευθύντρια του στην Αμερική, προκειμένου executive directors να επισκεφτούν τον Βόλο και τη Μαγνησία, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Τ. Μπασδάνης στην εκδήλωση κοπής πίτας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.
Όπως δήλωσε «Είναι μια προσπάθεια που θα δώσει καρπούς για να προσελκύσουμε την αμερικάνικη αγορά».
Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρ. Μπουκώρος και ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κ. Στεργίου, καθώς και τοπικοί φορείς.
Ο κ. Μπασδάνης δήλωσε ότι η ημέρα είναι αφιερωμένη από το στα μέλη του κι ευχήθηκε σε όλους του επαγγελματίες να έχουν μια καλή χρονιά. Όπως είπε «Η χρονιά που διανύουμε είναι μια δύσκολη χρονιά. Πρέπει να συνδράμουμε ο ένας τον άλλον και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Το μέτρησε πολλές απώλειας. Να ευχηθούμε ότι δε θα υπάρξουν άλλες και θα δούμε μια διαφορετική χρονιά. Προς την κατεύθυνση αυτή, το Επιμελητήριο προσπαθεί γι αυτό που λέγεται καινοτομία και εξωστρέφεια και μέσα από τον πρωτογενή, δευτερογενή τομείς και τον τουρισμό που είναι η αιχμή του δόρατος θα φέρουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Ωστόσο πρέπει η Πολιτεία να σταματήσει τη λαίλαπα της φοροκαταιγίδας και πως θα διορθώσουμε τις στρεβλώσεις από τον ΕΦΚΑ. Αυτά είναι τα στοιχήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε με μία κυβέρνηση που αδυνατεί να κλείσει την κι αυτό δημιουργεί παρενέργειες στο επιχειρείν».
Ερωτηθείς για τις επικείμενες εκλογές στο Επιμελητήριο, ο κ. Μπασδάνης, δήλωσε «Δηλώνουμε «παρών». Θεωρούμε ότι έχουμε παράγει πολύ αξιόλογο και θέλουμε αυτό το να το δούμε να ενισχύεται και έχουμε δρόμο μπροστά μας για να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε».
Στην του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, προχώρησε σε απολογισμό των δράσεων, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε τουριστικές εκθέσεις και φόρουμ τόσο στο όσο και στο εσωτερικό, στις ενέργειες του Επιμελητηρίου για τα και τον ακατάσχετο λογαριασμό κ.α.
"Αλιεύοντας" την είδηση