Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συνελήφθη η υπεύθυνη συντήρησης του ανελκυστήρα στη ΔΟΥ Βόλου
Συνελήφθη η υπεύθυνη  συντήρησης του ανελκυστήρα στη ΔΟΥ Βόλου

Συνελήφθη η υπεύθυνη συντήρησης του ανελκυστήρα στη ΔΟΥ Βόλου


Συνελήφθη η υπεύθυνη ς του ανελκυστήρα στη ΔΟΥ , ενώ σήμερα το πρωί έγινε αυτοψία πραγματοποιήθηκε στο ασανσέρ της Εφορίας, μετά το χθεσινό .

Η συλληφθείσα πιθανόν να παραπεμφθεί σε ρητή δικάσιμο καθώς αναμένεται του Τμήματος Δόμησης του Δήμου Βόλου, για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Η αυτοψία στο ασανσέρ έγινε από που αποτελούσαν εκπρόσωπος του Τμήματος Δόμησης, της Αστυνομίας, της ς και της υπεύθυνης εταιρίας ς.

Στη διάρκεια της αυτοψίας, η εταιρία συντήρησης παρουσίασε έγγραφα σύμφωνα με τα οποία στους ανελκυστήρες γινόταν τακτική συντήρηση και ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ το ασανσέρ έπεσε από τον 4ο όροφο στο , όχι λόγω μηχανολογικής βλάβης, αλλά διότι ήταν υπερφορτωμένο, καθώς το ανώτατο όριο ανθρώπων που μπορούσε να μεταφέρει ήταν τέσσερα άτομα και την ώρα του ατυχήματος βρισκόταν έξι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Αμέσως μετά την αυτοψία και στο πλαίσιο της διερεύνησης που παρήγγειλε η Βόλου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου η ιδιοκτήτρια της εταιρίας συντήρησης, που πιθανόν θα αφεθεί ελεύθερη αφού παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.

Σημειώνεται ότι τέσσερις από τους επιβαίνοντας που τραυματίστηκαν από την πτώση του ασανσέρ δήλωσαν στην κατάθεσή τους ότι επιθυμούν να ασκηθεί ποινική κατά του υπεύθυνου, για τον τραυματισμό τους ή για ψυχική οδύνη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση