Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συνελήφθη στη Σκιάθο ο υποδιοικητής ΠΣ του αεροδρομίου για πορνογραφία ανηλίκων
Συνελήφθη στη Σκιάθο ο υποδιοικητής ΠΣ του αεροδρομίου  για πορνογραφία ανηλίκων

Συνελήφθη στη Σκιάθο ο υποδιοικητής ΠΣ του αεροδρομίου για πορνογραφία ανηλίκων

Συνελήφθη τις πρωϊνές ώρες σήμερα, Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, στην Σκιάθο των Β. Σποράδων, ο υπο ΠΣ του αεροδρομίου μετά από καταγγελία της συντρόφου του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς κατείχε σε κινητή συσκευή υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Για την ολοκληρωμένη διαλεύκανση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε τις πρωϊνές ώρες σήμερα από αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος στην οικία του παρουσία Εισαγγελέα Βόλου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 ηλεκτρονικός υπολογιστής
 δύο κινητά τηλέφωνα
 ψηφιακό μέσο αποθήκευσης.

Από τον επιτόπιο έλεγχο στα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, εντοπίστηκε πλήθος υλικού παιδικής πορνογραφίας και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό υπόθεση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με του NantiaReport.gr ο υποπυραγός του ΠΣ, στα ηλεκτρονικά μέσα που είχε στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο κατείχε υλικό από επώνυμες γυναίκες οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο καθώς και γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους από τις οποίες είχε ζητήσει και λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις.

Από έλεγχο στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες και με ανήλικες ενώ μεταξύ των φωτογραφιών εντοπίστηκε φωτογραφία ανήλικης περίπου 8ετών.

Ο υποπυραγός,  ο οποίος συμβιώνει με διαζευγμένη γυναίκα με δύο ανήλικες κόρες ηλικίες 10 ετών και 12 χρονών, τα ξημερώματα επέστρεψε στο σπίτι που διαμένουν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Η των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της με εστίαση στα επίμαχα σημεία της ανήλικης και του ζήτησε εξηγήσεις.

Ωστόσο ο υποπυραγός,  οποίος λόγω ς δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει και τον έδιωξε από το σπίτι.

Το πρωί η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του αξιωματικού του ΠΣ,  και οι αστυνομικοί του προχώρησαν στη σύλληψή του. Όπως η των δύο κοριτσιών ανέφερε η 10χρονη πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στη μητέρα της ότι ο αξιωματικός του ΠΣ, ενώ η ίδια απουσίαζε, την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του και κοιμήθηκαν μαζί.

Η γυναίκα ζήτησε την ποινική δίωξη του πρώην συντρόφου της υποπυραγού και υποδιοικητή του ΠΣ στο .

Από τη Αρχηγείο του ΠΣ τέθηκε σε ο υποπυραγός ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες του NantiaReport.gr πρόκειται να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διατάξεις .

Πηγή: https://www.nantiareport.gr/

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση