Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συνελήφθη η ύποπτη για την αρπαγή της Μαρκέλλας
Συνελήφθη η ύποπτη για την αρπαγή της Μαρκέλλας

Συνελήφθη η ύποπτη για την αρπαγή της Μαρκέλλας

Συνελήφθη η γυναίκα που προσήχθη για εμπλοκή στην υπόθεση της ς της δεκάχρονης Μαρκέλλας και μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στην Πρωτοδικών ς.

Εως αργά χθες το βράδυ η γυναίκα που θεωρείται ύποπτη για την της 10χρονης μαθήτριας στην Κάτω Τούμπα ανακρινόταν στη ενική Αστυνομική Διεύθυνση ς. Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην Παραλία Κατερίνης, όπου πιθανολογείται ότι είχε διαφύγει αμέσως μετά την απελευθέρωση της Μαρκέλλας, όπως είναι το όνομα της ανήλικης.

Οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. είχαν καταφέρει να την ταυτοποιήσουν, αξιοποιώντας το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που λειτουργεί στο σημείο όπου η ύποπτη απελευθέρωσε τη μαθήτρια, καθώς επίσης και τη μαρτυρία αυτόπτη που ήταν παρών τη στιγμή της αρπαγής και κατέθεσε ότι η 10χρονη αναγνώρισε τη γυναίκα που τη φώναξε με το όνομά της. Πρόκειται για γυναίκα από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, που στο παρελθόν έμενε στη γειτονιά της μικρής μαθήτριας.

Κατά πληροφορίες, εις βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για αυτόφωρο αδίκημα (σ.σ. πιθανόν ).

Τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν την Πέμπτη 11 Ιουνίου, ενώ γυρνούσε με τα πόδια από το σχολείο στο όπου διέμενε και το Σάββατο βρέθηκε να περπατάει κοντά σε βενζινάδικο στην οδό Θ. Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη. Το διάστημα που ακολούθησε η 10χρονη εξετάστηκε, μεταξύ άλλων, από παιδοψυχολόγους, ενώ υπεβλήθη και σε αιματολογικές εξετάσεις που έδειξαν ότι της είχαν χορηγηθεί ναρκωτικά – πιθανόν κοκαΐνη.

Πρόσωπα από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της ανήλικης κατέθεσαν στην αστυνομία όπως επίσης και το «Χαμόγελο του Παιδιού», αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τις συνθήκες που επικρατούσαν στην οικογένεια της μαθήτριας. Ταυτόχρονα, έρευνα ξεκίνησε και η Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Είναι χαρακτηριστικό ότι την επιμέλεια της Μαρκέλλας –κατά δήλωσή του– διεκδικεί από τη μητέρα της ο αδελφός της, ενώ δικηγόρος που ενεπλάκη στην υπόθεση δήλωσε στα ΜΜΕ ότι η ασφαλέστερη λύση για τη μαθήτρια είναι να επιστρέψει στο της γιαγιάς της, «όπου ζούσε τους τελευταίους μήνες».

Υπάρχουν ορισμένες υπόνοιες για το πιθανό κίνητρο της αρπαγής που ωστόσο μένει να αποδειχθούν στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση