Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συνεδριάζει στις 12:30 το Υπουργικό Συμβούλιο
Συνεδριάζει στις 12:30 το Υπουργικό Συμβούλιο

Συνεδριάζει στις 12:30 το Υπουργικό Συμβούλιο

Στις 12:30 συνεδριάζει το νέο συμβούλιο που προέκυψε μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Στην ομιλία του, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να παρουσιάσει τις προτεραιότητες του νέου σχήματος ενώ ενδεικτικό είναι και το μήνυμα που έστειλε χθες, μετά τον ανασχηματισμό, ότι στόχος των αλλαγών είναι να δοθεί «ώθηση στα τελευταία κρίσιμα μέτρα ενός μαραθωνίου» για να βγει η χώρα από την κρίση.

Οι τελετές παράδοσης – παραλαβής θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα.

Χθες, ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τα νέα, ηλικιακά, μέλη της κυβέρνησης σε μια εμφανώς επικοινωνιακή προσπάθεια να αναδείξει την αλλαγή σελίδας στην κυβέρνησή του και την του να στηρίξει νέα πρόσωπα.

 

Το επιτελείο του πρωθυπουργού έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συζήτησαν για τα άμεσα καθήκοντα της κυβέρνησης και ειδικότερα για τα χαρτοφυλάκιά τους.

 

Αναφερόμενος στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν, ο Πρωθυπουργός είπε:

«Προχωρήστε με θάρρος στην ανάληψη των καθηκόντων σας. Η κοινωνία περιμένει να κομίσετε το νέο, όχι μόνο με την ηλικία σας, αλλά και με την πρακτική σας στην άσκηση της διακυβέρνησης.»

Από αριστερά:  (Υπουργός Εργασίας), Αλέξανδρος Χαρίτσης (Αναπληρωτής ΥπουργόςΟικονομίας και Ανάπτυξης), Γιώργος (Υφυπουργός Αθλητισμού), , Δημήτρης Λιάκος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ), Δημήτρης (Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος), Μιχάλης Καλογήρου (Γραμματέας του Υπ. Συμβουλίου), ικος (Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης).

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση