Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ο ΟΕΥ στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ Βόλου
Ο ΟΕΥ στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ Βόλου

Ο ΟΕΥ στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ Βόλου

Με βασικότερο θέμα συζήτησης τη λήψη απόφασης για του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου , συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, στις 18.30 το .

Επίσης στη συνεδρίαση πρόκειται να ανακληθεί η με αριθμό 552/2015 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου περί «Συμμετοχής του Δήμου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Σφαγεία Α.Ε.».

.Σ., τέλος, θα λάβει απόφαση για την προέγκριση συμμετοχής του Δήμου σε Τουριστικές Εκθέσεις Εξωτερικού έτους 2016 και δέσμευση πίστωσης προϋπολογισμού 2016.

Στην εισήγηση για την ανάκληση απόφασης περί συμμετοχή τους Δήμου στην αύξηση Μεοτοχικού Κεφαλαίου των Σφαγείων αναφέρεται ότι στην 21η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόλου, με την με αριθμό 552/3-8-2015 απόφασή του, που κρίθηκε νόμιμη με την με αρ.πρωτ. 2274/145560/4-11-2015 απόφαση του .Γ.Α.Δ., αποφασίστηκε η συμμετοχή του Δήμου Βόλου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Σφαγεία Βόλου Α.Ε. με τροποποίηση του άρθρου 5 του εταιρικού καταστατικού της εταιρείας, για το των 186.298,35 €, που του αναλογεί ως μέτοχο αυτής, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο εισηγητικό μέρος της ως άνω απόφασης.

Δείτε ζωντανά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εδώ

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η απολογία του συζυγοκτόνου και η δικογραφία #ΓλυκάΝερά - https://t.co/uaFx2Nojrj -

  • Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο στον εισαγγελέα ο 32χρονος #ΓλυκάΝερά - https://t.co/Bt6JrXSYb5 -

  • Συνελήφθησαν με μικροποσότητες κάνναβης #μικροποσότητεςκάνναβης - https://t.co/HfotiZXRSk -

"Αλιεύοντας" την είδηση