Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συνεχίζεται η έρευνα για τη μεταφορά των δεκάδων σκυλιών με φορτηγάκι
Συνεχίζεται η έρευνα για τη μεταφορά των δεκάδων σκυλιών με φορτηγάκι

Συνεχίζεται η έρευνα για τη μεταφορά των δεκάδων σκυλιών με φορτηγάκι

Όλ τα ενδεχόμενα διερευνά η σχετικά με τη μεταφορά οικόσιτων ζώων από αλλοδαπούς με φορτηγάκι, καθώς μπορεί δεν μπορεί να αποκλειστεί και η πιθανότητα τα δεκάδες , να αφήνονταν ελεύθερα σε περιοχή εκτός .

Στο ζευγάρι των αλλοδαπών που μετέφεραν περισσότερους από 40 σκύλους, και τέσσερις γάτες μέσα σε κλουβιά, επιστράφηκε από τις Αρχές το φορτηγάκι με μεσεγγύηση, έως ότου διαπιστωθεί εάν διέπραξαν κάποια αξιόποινη πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγάκι, με ξένες , ξεκίνησε προχθές το πρωί από περιοχή του Δήμου Ν. Πηλίου με οδηγό μια αλλοδαπή γυναίκα, και συνοδηγό έναν αλλοδαπό άνδρα και αφού σταμάτησε σε καταφύγιο ζώων σε περιοχή έξω από το Βόλο, φόρτωσε και γάτες.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το ζευγάρι κατευθύνθηκε με το φορτηγάκι προς την περιοχή Βελεστίνου, απ' όπου παρέλαβε επίσης σκυλιά.

Οι ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο φορτηγάκι βρέθηκαν πάνω από 40 σκυλιά και τέσσερις γάτες, που είχαν προορισμό χώρες της Κεντρικής και Βόρειας ς, με σκοπό την υιοθεσία.

Από το πρωί το φορτηγάκι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από αστυνομικούς, μετά από πληροφορία που είχε φτάσει στο Βορείου Πηλίου.

Οι Αρχές το ακινητοποίησαν στην περιοχή του Βελεστίνου, εντοπίζοντας στο πίσω μέρος το “ζωντανό” φορτίο.

Η συνεχίζει την για το περιστατικό, ενώ ενημερώθηκε και η Εισαγγελία του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση