Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Συνεχίζεται η έρευνα για τη μεταφορά των δεκάδων σκυλιών με φορτηγάκι
Συνεχίζεται η έρευνα για τη μεταφορά των δεκάδων σκυλιών με φορτηγάκι

Συνεχίζεται η έρευνα για τη μεταφορά των δεκάδων σκυλιών με φορτηγάκι

Όλα τα ενδεχόμενα διερευνά η αστυνομία σχετικά με τη μεταφορά οικόσιτων ζώων από αλλοδαπούς με φορτηγάκι, καθώς μπορεί δεν μπορεί να αποκλειστεί και η πιθανότητα τα δεκάδες σκυλιά, να αφήνονταν ελεύθερα σε περιοχή εκτός Μαγνησίας.

Στο των αλλοδαπών που μετέφεραν περισσότερους από 40 σκύλους, και τέσσερις γάτες μέσα σε κλουβιά, επιστράφηκε από τις Αρχές το φορτηγάκι με μεσεγγύηση, έως ότου διαπιστωθεί εάν διέπραξαν κάποια αξιόποινη πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγάκι, με ξένες πινακίδες, ξεκίνησε προχθές το πρωί από περιοχή του Δήμου Ν. Πηλίου με οδηγό μια αλλοδαπή γυναίκα, και συνοδηγό έναν αλλοδαπό άνδρα και αφού σταμάτησε σε καταφύγιο ζώων σε περιοχή έξω από το Βόλο, φόρτωσε σκυλιά και γάτες.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το κατευθύνθηκε με το φορτηγάκι προς την περιοχή Βελεστίνου, απ’ όπου παρέλαβε επίσης σκυλιά.

Οι ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο φορτηγάκι βρέθηκαν πάνω από 40 σκυλιά και τέσσερις γάτες, που είχαν προορισμό χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, με σκοπό την υιοθεσία.

Από το πρωί το φορτηγάκι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από αστυνομικούς, μετά από πληροφορία που είχε φτάσει στο Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου.

Οι Αρχές το ακινητοποίησαν στην περιοχή του Βελεστίνου, εντοπίζοντας στο πίσω μέρος το “ζωντανό” φορτίο.

Η αστυνομία συνεχίζει την για το περιστατικό, ενώ ενημερώθηκε και η Εισαγγελία του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση