Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συνέχεια “κοκορομαχιών” μεταξύ Δήμου Βόλου και ΤΕΕ Μαγνησίας
Συνέχεια “κοκορομαχιών” μεταξύ Δήμου Βόλου και ΤΕΕ Μαγνησίας

Συνέχεια “κοκορομαχιών” μεταξύ Δήμου Βόλου και ΤΕΕ Μαγνησίας

Δύο 24ωρα μετά τις εκλογές στο ΤΕΕ και τη νίκη της ΔΚΜ από τη Βόλου ξεκίνησε, τη γνωστή σε όλους πλέον τακτική της, να επιτίθεται σε όσους δεν της είναι αρεστοί και η ίδια να δηλώνει αγωνίστρια για να λύσει τα προβλήματα των δημοτών και όχι τα δικά της (γνωστή καραμέλα της κάθε αιρετής ς). Ωστόσο η τοποθέτηση της ς δεν έμεινε αναπάντητη από την πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας κι εδώ φαίνεται πως αυτή η “κολώνια” θα κρατήσει καιρό και τα προβλήματα στην πόλη θα παραμένουν άλυτα.

Χαρακτηριστικά η δημοτική αρχή αναφέρει: “Περιμέναμε να κατακαθίσει η σκόνη, που τεχνηέντως κάποιες και κάποιοι σήκωσαν, από τις εκλογές στο ΤΕΕ Μαγνησίας για να ξεκαθαρίσουμε κατηγορηματικά ότι, παρά τους μύχιους πόθους και τις επιθυμίες συγκεκριμένων κύκλων, ουδεμία εμπλοκή και ουδέν ενδιαφέρον είχαμε γι' αυτές. Καθυστερήσαμε να απαντήσουμε για να μην στερήσουμε τη χαρά σ εκείνους που φαντασιώνονται ότι μπορούν να μετρήσουν το κοινωνικό τους μπόι μαζί μας.

Θα ήταν πολύ αφελής, αν όχι κακόβουλος, όποιος ισχυριστεί ότι μπορεί η Δημοτική Αρχή να εμπλεκόταν σε μια εκλογική μάχη που αφ' ενός μεν δεν την αφορά, αφ' ετέρου αφορά ένα ειδικό εκλογικό σώμα, μερικών εκατοντάδων ψηφοφόρων. Αν θέλουν να μας βάλουν στην εικόνα, μήπως και προσδώσουν λίγη αίγλη στην αδιάφορη για την κοινωνία «» τους, ας το κάνουν.

Τότε όμως μας δίνουν και το δικαίωμα, ως πολίτες – και το υπογραμμίζουμε – και μόνο, να σχολιάσουμε και εμείς το αποτέλεσμα σαν μια «επιλογή ς». Γιατί ειλικρινώς δεν βλέπουμε το λόγο που κάποιοι επαγγελματίες ψήφισαν πάλι αυτούς που επί προηγούμενης θητείας, είτε λόγω αδράνειας και ανικανότητας, είτε προγραμματισμένα, στήριξαν ή και μετείχαν σε πολιτικές και ενέργειες που έφεραν στα πρόθυρα διάλυσης το ασφαλιστικό τους και απογείωσαν την ανεργία στον κλάδο.

Σε κάθε περίπτωση εμείς ευχόμαστε κάθε στο έργο τους και να έχουν υπόψη τους ότι μαζί μας, ως , θα αναμετρηθούν αν και εφόσον βρουν το θάρρος και κυρίως τη λαϊκή στήριξη, να εγκαταλείψουν το κρυφτό μέσα από ολιγομελείς συντεχνίες και να εμφανιστούν με το πραγματικό τους πρόσωπο και τις ανομολόγητες (γιατί άραγε;) μέχρι τώρα επιδιώξεις τους.

Μέχρι τότε έχουμε να ασχοληθούμε με πολλά και σοβαρά προβλήματα μιας ολόκληρης κοινωνίας, προβλήματα που εν πολλοίς προκάλεσαν και ανέχθηκαν επίλεκτα μέλη της σημερινής «χαρούμενης» παρέας. Και εμείς παλεύουμε για τις λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και όχι για τα δικά μας”.

Απάντηση της προέδρου του ΤΕΕ Μαγνησίας

Τα μέλη του Τ. Μαγνησίας, με την τιμητική για μας επιλογή τους στις πρόσφατες εκλογές, μας «υποχρεώνουν» να απαντήσουμε σε ‘κείνους που τόλμησαν να χαρακτηρίσουν αυτή την επιλογή «».

Προασπιζόμαστε την απόφαση της πλειοψηφίας (με το ίδιο σθένος που θα το κάναμε ακόμη και αν δεν ήταν υπέρ ημών) και καταγγέλλουμε και παραδίδουμε στην κρίση κάθε δημοκρατικώς σκεπτόμενου πολίτη την συγκεκριμένη προσπάθεια ποδηγέτησης και προσβολής των μελών του Επιμελητηρίου μας.

Διαβεβαιώνουμε δε πως οτιδήποτε αλλότριο ή αντίθετο προς τα συμφέροντα του κλάδου, αλλά και κάθε απόπειρα υποβάθμισης των συναδέλφων θα αντιμετωπίζουν την πολεμική μας καθώς οι μηχανικοί είναι μία σκληρά δοκιμαζόμενη μερίδα επαγγελματιών με πλήρη απέχθεια σε τακτικές ίντριγκας, αλλά και σε κάθε μορφή αναξιοπρέπειας που υπαγορεύει η δολιότητα”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση